AMD Ekran kartı sürücüsünü bulmak

Hocam böyle bir driver buldum TIKLAYIN. Şu an kurulu olan driver yedeği yok o nedenle silmeye korkuyorum ancak deneyeceğim mecburen yukarıda verdiğim linkte bulunan driver güvenilir mi sizce?
Böyle sitelere ben de çok güvenmiyorum. Bilgisayarın Dizüstü zaten. Markanın sitesine girip bilgisayarına ait sürücüleri bulabilirsin. Bilgisayarının marka modeli nedir? Ben de yardımcı olmaya çalışayım. En iyisi kendi sitesinden indirmek.

Toshiba SATELLITE C855-2DG

İntel Core i3 @ 2348 Cpu @ 2.30 Ghz

Windows 10 - 64 bit

AMD Radeon HD 7500-7600 series
Böyle sitelere ben de çok güvenmiyorum. Bilgisayarın Dizüstü zaten. Markanın sitesine girip bilgisayarına ait sürücüleri bulabilirsin. Bilgisayarının marka modeli nedir? Ben de yardımcı olmaya çalışayım. En iyisi kendi sitesinden indirmek.
Ekran kartını Display Driver Uninstaller ile güvenli mod üzerinde kaldırdım. AMD sitesinden Auto-Detect indirip kurdum. Ancak 10 dakikadır ekranda boş bir şekilde duruyor.

370615

Buradan Laptop'unun Seri numarası, modelini girerek Driverlara ulaşmaya çalış. Eğer buradan yapamazsan Laptop'un marka modelini driver olarak arat. Toshiba'nın kendi sitesinde eski Driver'ı bulabilirsen indir.

Buradan Laptop'unun Seri numarası, modelini girerek Driverlara ulaşmaya çalış. Eğer buradan yapamazsan Laptop'un marka modelini driver olarak arat. Toshiba'nın kendi sitesinde eski Driver'ı bulabilirsen indir.

TOSHİBA sitesinde arama yaptım Windows 10 uyumlu driver yok. AMD Auto-Detect şuan çalıştı ekran kartı driverı buldu indiriyor umarım sorun çözülür gelişmeler hakkında bilgilendireceğim yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yanlış driver yüklenmez hocam korkma öyle bisey olamaz indir yüklenirse doğrudur zaten daha da olmazsa Driver Pack Solution isimli programı yükle bu program bilgisayardaki eksik sürücüleri bulur ve yükler ama bulduktan sonra otomatik yükleme yapma elle tek tek sec çünkü otomatik yüklemede br suru ivir zıvır programlarda yüklüyor :) Yıllardır kullanırım bu programı çok isimi gördü benim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı