Pentium 4 ve GT 520 Sistem Yükseltme

RIPSHOT

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Elimdeki sistem:
  • Pentium 4 3.60 GHZ
  • GT 520
  • 2GB DDR2 RAM
  • 120 GB SSD
  • 250W PSU
Benim sistemim şu anda:
  • GTX 970
  • İ7 4790 3.60GHZ
  • 1TB HDD 120 GB SSD
  • 600W PSU
Elimdeki sistemi satacağım motorsiklet almak için paraya ihtiyacım var. Baştaki sisteme ne gibi bir parça takmalıyım. AAA oyunlar için PS4 alacağım. Yanında maksimum 400TL bilgisayarı yükseltmem gerekiyor. 400TL sistemi yükseltmek yerine 1500TL yeni sistem toplamak doğru olur mu? Ben şahsen PS4 ve PC yükseltmesi konusuna yatkınım. PC'de genel olarak oynayacağım oyunlar CS:GO ve PC'ye özel fazla sistem gerektirmeyen oyunlar. Ne tavsiye edersiniz yardımınız lazım arkadaşlar. PS4 3 sene gitse yeter. PC'yi yükseltmek istememin sebebi ise daha kolay internette gezinmek. Bu arada PS4'e oyun alabilirim yavaş yavaş o konuda sıkıntım yok. PC CS:GO'da 60FPS veya yukarısı verirse çok güzel olur.

Elimdeki sistem:
  • Pentium 4 3.60 GHZ
  • GT 520
  • 2GB DDR2 RAM
  • 120 GB SSD
  • 250W PSU
Benim sistemim şu anda:
  • GTX 970
  • İ7 4790 3.60GHZ
  • 1TB HDD 120 GB SSD
  • 600W PSU
Elimdeki sistemi satacağım motorsiklet almak için paraya ihtiyacım var. Baştaki sisteme ne gibi bir parça takmalıyım. AAA oyunlar için PS4 alacağım. Yanında maksimum 400TL bilgisayarı yükseltmem gerekiyor. 400TL sistemi yükseltmek yerine 1500TL yeni sistem toplamak doğru olur mu? Ben şahsen PS4 ve PC yükseltmesi konusuna yatkınım. PC'de genel olarak oynayacağım oyunlar CS:GO ve PC'ye özel fazla sistem gerektirmeyen oyunlar. Ne tavsiye edersiniz yardımınız lazım arkadaşlar. PS4 3 sene gitse yeter. PC'yi yükseltmek istememin sebebi ise daha kolay internette gezinmek. Bu arada PS4'e oyun alabilirim yavaş yavaş o konuda sıkıntım yok. PC CS:GO'da 60FPS veya yukarısı verirse çok güzel olur.
Bu sistem yükselmez. Sadece SSD işinize yarar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı