Pentium 4 ve NVIDIA FX 5200 Sistem ile neler yapılabilir?

O sisteme benzer bir sistem bende de var ve 1 yıl öncesine kadar Torrent indirme merkezi olarak kullanıyordum (tabi biraz masraf etmek lazım, 2 TB HDD+Serial ATA to IDE lazım), 80 GB ile küçük bir film indirme merkezi yapabilirsin.

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Biraz önce Call of Duty (ilk çıkan) ve Need for Spees Underground 2'yi kurdum cihaza. İki oyunda 1024x768 çözünürlük, medium detayda yağ gibi aktılar. Oldukça da keyif aldım. Microsoft şirketi XP'ye güvenlik desteğini sonlandırdığı için Avast Antivirüs programını kurdum -Avast'ın XP'ye halen güncel virüs koruma desteği sunmakta- Bir de internet tarayıcısı desteği de sona ermiş -internet explorer, chrome, mozilla çalışmıyor XP'de- Youtube'a girilmiyor. Bu nedenle Windows XP'ye destek veren Maxthon isimli internet tarayıcısını keşfettim ve kurdum. Youtube'da ki videoları izleyebiliyorum şu an, internette sayfaları rahatça gezebiliyorum. Google chrome'un ikiz kardeşi gibi bu tarayıcı. Son olarak bana pc'min kaldırabileceği eski ve kaliteli oyun tavsiyelerinde bulunabilir misiniz?

Bende de var böyle nostaljik bir makine, biraz daha yeni, i7 5500U 14nm, 16GB RAM, GTX850M GDDR5 var. Başka bir bilgisayarım olmasına rağmen ara sıra açıp o dönemin oyunları olan CMS15, FS15, ETS2 oynuyorum. Senin sistemine de oyun olarak Midtown Madness, Driv3r, Test Drive: Brotherhood, Rally 2005, Street Racing Syndicate önerebilirim oyun olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı