Pentium B960 sistem Assassin's Creed 3 kaldırır mı?

O işlemci ile hangi ekran kartını kullandığını sordum. Neyi takarsan sorun yaşarsın demedim.
O işlemciyi aktif olarak sunucuda kullanıyoruz. Döneminin çekirdek ve frekans olarak gerçekten fiyat performans işlemcisi.

Hocam emin misiniz döneminin fiyat performansı olduğuna. Fiyatı çok uygundu zamanında, ama o zamandan beri 2013'de bile yorumlara bakınca o zamanın bile kötü işlemcisi di. Bu işlemci CS 1.6 kaldırmayan bir işlemci. Hiç de memnun değilim, ekran kartı bulunmuyor HD Graphics. Ve hayatımda ilk kez buna fiyat performansı diyen birini gördüm, açıkcası.

Hocam emin misiniz döneminin fiyat performansı olduğuna. Fiyatı çok uygundu zamanında, ama o zamandan beri 2013'de bile yorumlara bakınca o zamanın bile kötü işlemcisi di. Bu işlemci CS 1.6 kaldırmayan bir işlemci. Hiç de memnun değilim, ekran kartı bulunmuyor HD Graphics. Ve hayatımda ilk kez buna fiyat performansı diyen birini gördüm, açıkcası.

Nasıl CS 1.6 kaldırmayan bir işlemci? Bununla Valorant'ta 30 FPS'le oynuyordum

Hocam nasıl işlemciden ayana sorun yok? Aynı işlemciyi kullanıyorum berbat. Hemde karşılamıyor.

Hayır hocam CS:GO'da 720p en düşükte en düşük çözünürlükte 10 FPS alıyor :)

Arkadaşlar ben yıllarca B960 işlemci kullandım yanı kötü bir işlemci 2 çekirdek 2.20GHz benım ekran kartım AMD 6600M an 6700M serıes. Mesela ben LoL CS:GO gıbı oyunlarda 60 FPS alıyorum ama oyun uzadıkca FPS gıtgıde dusuyor ama ben bu 60 FPS için çok ayar yaptım optimazyondan tut ekran kartı performans ayarlarına kadar her şeyı yaptım sımdı zorda olsa oyun oynatıyor. Yanı ben Assassin's Creed 2'yı yuklemıstım ve kapalı alanlarda ya da chekpointin zıt taradına gıttıgımde 60 FPS alıyordum ama ne zaman checkpoint kısmına dogru mausu ayarlasam FPS Max 10 oluyordu o yuzden kaldırmaz kardesım haberın olsun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı