Önderb
Centipat
Da V3 on numara mouse. Ondaki ergonomi hiçbirinde yok. Glorious aynı diyorlar. Eğer öyleyse onlara geçilebilir sırf kablosuz olsun diye.Sorun yok, zaten monitör kolu aldım kablo sorunu çözülür diye düşünüyorum.
Da V3 on numara mouse. Ondaki ergonomi hiçbirinde yok. Glorious aynı diyorlar. Eğer öyleyse onlara geçilebilir sırf kablosuz olsun diye.Sorun yok, zaten monitör kolu aldım kablo sorunu çözülür diye düşünüyorum.
Son zamanlarda adını duymadığım markaların kablosuz fareleri öneriliyor. Konu mouse VXE R1 Pro ve benzeri mouselara göre nasıldır?
Hocam çok anlamıyorum ama bu markalarda bazı mouselar için mcu sorunlu falan diyorlar konu mouseta böyle bir durum var mı ?VXE r1Pro daha iyi tabii ama onun da fiyatına ondan da iyisi var.
Şuan gerek yok ilerde olabilir mouse güzel seviyorum zatenDa V3 on numara mouse. Ondaki ergonomi hiçbirinde yok. Glorious aynı diyorlar. Eğer öyleyse onlara geçilebilir sırf kablosuz olsun diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.