Pentium D sistem yükseltme

togan34

Hectopat
Kullandığım bilgisayar çok eski ve işimi gördü. Bu zamana kadar mühendislik öğrencisiyim, performansını azda olsa artmasını sağlayacak parça değişim önerisi verecek olursanız sevinirim. Biliyorum biraz komik ama bu bilgisayarla yetinmek zorundayım.
Bütçe konusuna gelirsek 300 TL'ye kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG Ekran Alıntısı2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba tek slot dolu +2 ram da taka bilirsiniz (DDR farkina ve frekansina dikkat edin alirken sorun cikmasin), bir de dusunuyorum amma emin deyilim acaba HD grafik ekran karti desteklermi?

Kullandığım bilgisayar çok eski ve işimi gördü. Bu zamana kadar mühendislik öğrencisiyim, performansını azda olsa artmasını sağlayacak parça değişim önerisi verecek olursanız sevinirim. Biliyorum biraz komik ama bu bilgisayarla yetinmek zorundayım.
Bütçe konusuna gelirsek 300 TL'ye kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Eki Görüntüle 450815Eki Görüntüle 450816
Yerinde olsam SSD düşünürdüm.

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim , konu başlığı uygun görülmediği için ceza aldım bunun yerine uygun başlıkla değiştirip benim cevap yazma hakkım engellenmese daha memnun olacaktım geç cevap verdiğim için üzgünüm

Galiba tek slot dolu +2 ram da taka bilirsiniz (DDR farkina ve frekansina dikkat edin alirken sorun cikmasin), bir de dusunuyorum amma emin deyilim acaba HD grafik ekran karti desteklermi?
4 ram slotunun hepsi dolu malesef , şuanki ramlerin haricinde bir ram mi almalıyım ?

Anakartın desteklediği en yüksek işlemciyi bulamazsın ki.
onun içinde anakart değişmesi gerek sanırım

Yerinde olsam SSD düşünürdüm.
ssd için uygunmu sistemim herhangi bir ssd işimi görürmü ?

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim , konu başlığı uygun görülmediği için ceza aldım bunun yerine uygun başlıkla değiştirip benim cevap yazma hakkım engellenmese daha memnun olacaktım geç cevap verdiğim için üzgünüm

4 ram slotunun hepsi dolu malesef , şuanki ramlerin haricinde bir ram mi almalıyım ?

onun içinde anakart değişmesi gerek sanırım

ssd için uygunmu sistemim herhangi bir ssd işimi görürmü ?
Anakartının sata portu mevcut ise herhangi bir sata ssd modeli alıp kullanabilirsin. Sata portunun olup olmadığını bilmiyorsan eğer anakartının tam modelini yazabilirsin.

Elindekiyle yetinmek komik bir durum değil merak etme.

Çinden alışveriş yapabilme şansın var ise Xeon X5472 al, overclock yapma. Alamaz isen 40-50 liralara E8500 satıyorlar.

Kullandığın uygulamalar güç isteyen uygulamalar, hız isteyenler değil. Paran kalırsa SSD alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı