Çözüldü Pentium D ve GeForce 210 için Windows 7 sürüm önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammadali

Centipat
Salam aleykum. Şu an bilgisayarda Windows 7 64-Bit Ultimate SP1 kullanıyorum. Bilgisayar 2-ci el ve bende 4-5 yıldır kullanıyorum. Eskiden ortalama oyunlar oynardım. Son 2 yıl yalnız internet ve Microsoft Word kullandım. Şimdi sistem çok ağır çalışıyor. Windows sürümününden alakalı dar boğaza düstüğümü düşünüyorum.

Sistem:
Windows 7 64-Bit Ultimate sp1.
Intel(r) Pentium(r) D CPU 3.00 GHz.
4 GB RAM(3, 37 kullanılabilir)
Nividia GeForce 210(512 MB)

İnternete girdiğimde task Manager-den 100% kullanıldığını görüyorum. YouTube videoları internetden alakasız kasıyor, space basınca video durması gecikiyor. Ayrıca, çok gec bilgisayar açılıyor, bazen açılmıyor. Bence Windows sürümüyle alakalı. Bilgisayara format atıp daha düşük versiyonunu indirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşımda çok küçük farklarla aynı sistemli toplama olarak 1-ci el 3-4 yıllık Windows 7 Home Premium kullanılan bilgisayar var. Oyunlarda sorunsuz sisteme uyğun performans veriyor. Bence, benim bilgisayarda Windows 7 Ultimate 64-Bit SP1 olarak en güçlü sürümlerinden birini kurduğuma göre sistem darboğaza düşüor. Sisteme uyğun olarak hangi Windows sürümünü kurmamı tavsiye ediyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Salam aleykum. Şu an bilgisayarda Windows 7 64-Bit Ultimate SP1 kullanıyorum. Bilgisayar 2-ci el ve bende 4-5 yıldır kullanıyorum. Eskiden ortalama oyunlar oynardım. Son 2 yıl yalnız İnternet ve Microsoft Word kullandım. Şimdi sistem çok ağır çalışıyor. Windows sürümününden alakalı dar boğaza düstüğümü düşünüyorum.

Sistem:
Windows 7 64-Bit Ultimate SP1.

İnternete girdiğimde task Manager-den 100% kullanıldığını görüyorum. YouTube videoları internetden alakasız kasıyor, space basınca video durması gecikiyor. Ayrıca, çok gec bilgisayar açılıyor, bazen açılmıyor. Bence Windows sürümüyle alakalı. Bilgisayara format atıp daha düşük versiyonunu indirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşımda çok küçük farklarla aynı sistemli toplama olarak 1-ci el 3-4 yıllık Windows 7 Home Premium kullanılan bilgisayar var. Oyunlarda sorunsuz sisteme uyğun performans veriyor. Bence, benim bilgisayarda Windows 7 Ultimate 64-Bit SP1 olarak en güçlü sürümlerinden birini kurduğuma göre sistem darboğaza düşüor. Sisteme uyğun olarak hangi Windows sürümünü kurmamı tavsiye ediyorsunuz?
Home premium tavsiye ederim bunlar win 10 kur demeden...
Salam aleykum. Şu an bilgisayarda Windows 7 64-Bit Ultimate SP1 kullanıyorum. Bilgisayar 2-ci el ve bende 4-5 yıldır kullanıyorum. Eskiden ortalama oyunlar oynardım. Son 2 yıl yalnız İnternet ve Microsoft Word kullandım. Şimdi sistem çok ağır çalışıyor. Windows sürümününden alakalı dar boğaza düstüğümü düşünüyorum.

Sistem:
Windows 7 64-Bit Ultimate SP1.

Home premium tavsiye ederim bunlar win 10 kur demeden...

Çözüm
Windows 7 kalmadı bence, Windows 10 Öneririm.

Adamın bilgisayarı daha Windows 7'yi kaldıramıyor sen Windows 10 öneriyorsun arkadaşım ya. Şöyle her önünüze gelen sisteme Windows 10 demeyin.

Eskiden aynı sürümde sıkıntı yoksa ve şimdi olduysa sorun başka şeyden kaynaklı olabilir. Temiz bir format veya tam virüs taraması faydalı olabilir.
Windows 7 Home Basic 64 Bit deneyebilirsiniz

Windows 7 Home Basic 64 Bit Microsoft Office Word destekliyor mu?

Sadece Office programları kullanıyorsanız ve Microsoft Office zorunluluğunuz yoksa Windows yerine daha hafif Linux dağıtımları kullanmayı deneyin.

Ancak Microsoft Office Word zorunlu onun için hangi sürümü kullanabilirim?

Sadece Office programları kullanıyorsanız ve Microsoft Office zorunluluğunuz yoksa Windows yerine daha hafif Linux dağıtımları kullanmayı deneyin.

Home Premium tavsiye ederim bunlar Win 10 kur demeden...

Windows 7 Home Premium Microsoft Office Word destekliyor mu?

Windows 7 Home Basic 64 Bit Microsoft Office Word destekliyor mu?

Windows 7 Home Premium Microsoft Office Word destekliyor mu?

Destekleniyor.
[ÇÖZÜLDÜ]Oyun oynamadığım için Windows 7 Home Premium 32-bit kurdum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı