DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #1 Arkadaşlar elimdeki işlemciye overclock yaparak kullanmak istiyorum. Fakat BIOS'a girince overclock ile ilgili hiçbir şey yok. Ne yapacağım? Sistem: Intel Pentium Dual Core E2140 1.6GHz ATI Radeon HD 5400 series (2+2) 4 GB DDR2 667 MHz RAM Lenovo Thinkcentre M58e anakart Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2021
Arkadaşlar elimdeki işlemciye overclock yaparak kullanmak istiyorum. Fakat BIOS'a girince overclock ile ilgili hiçbir şey yok. Ne yapacağım? Sistem: Intel Pentium Dual Core E2140 1.6GHz ATI Radeon HD 5400 series (2+2) 4 GB DDR2 667 MHz RAM Lenovo Thinkcentre M58e anakart
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 27 Mart 2021 #2 DanaSucukLOL dedi: Arkadaşlar elimdeki işlemciye overclock yaparak kullanmak istiyorum. Fakat BIOS'a girince overclock ile ilgili hiçbir şey yok. Ne yapacağım? Sistem: Intel Pentium Dual Core E2140 1.6GHz ATI Radeon HD 5400 series (2+2) 4 GB DDR2 667 MHz RAM Lenovo Thinkcentre M58e anakart Genişletmek için tıkla... Hocam modlu BIOS kullanmanız gerekebilir. Ayrıca BIOS'ta çıkmıyorsa anakartınız da desteklemiyordur. Artı 0 Eksi
DanaSucukLOL dedi: Arkadaşlar elimdeki işlemciye overclock yaparak kullanmak istiyorum. Fakat BIOS'a girince overclock ile ilgili hiçbir şey yok. Ne yapacağım? Sistem: Intel Pentium Dual Core E2140 1.6GHz ATI Radeon HD 5400 series (2+2) 4 GB DDR2 667 MHz RAM Lenovo Thinkcentre M58e anakart Genişletmek için tıkla... Hocam modlu BIOS kullanmanız gerekebilir. Ayrıca BIOS'ta çıkmıyorsa anakartınız da desteklemiyordur.
Mehmettrgt1 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 375 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 27 Mart 2021 #3 Dostum destekliyorsa overclock ile uğraşma elimde E6500 var kargo sana ait ücretsiz göndereyim. Artı 0 Eksi
KS KS DanaSucukLOL Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #4 Overclock videolarına bakıyorum millette her şey yazıyor benim Advanced kısmında sadece "Plug/Play" ve " CPU setup " var o kadar. Asdasgudas dedi: Hocam modlu BIOS kullanmanız gerekebilir. Ayrıca BIOS'ta çıkmıyorsa anakartınız da desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Modlu BIOS ne oluyor? Artı 0 Eksi
Overclock videolarına bakıyorum millette her şey yazıyor benim Advanced kısmında sadece "Plug/Play" ve " CPU setup " var o kadar. Asdasgudas dedi: Hocam modlu BIOS kullanmanız gerekebilir. Ayrıca BIOS'ta çıkmıyorsa anakartınız da desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Modlu BIOS ne oluyor?
CeltySturluson Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #5 Mehmettrgt1 dedi: Dostum destekliyorsa overclock ile uğraşma elimde E6500 var kargo sana ait ücretsiz göndereyim. Genişletmek için tıkla... teklifiniz hala geçerliyse ben alabilirim Artı 0 Eksi
Mehmettrgt1 dedi: Dostum destekliyorsa overclock ile uğraşma elimde E6500 var kargo sana ait ücretsiz göndereyim. Genişletmek için tıkla... teklifiniz hala geçerliyse ben alabilirim
Bedirhan Sözbilen Femtopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #6 Mehmettrgt1 dedi: Dostum destekliyorsa overclock ile uğraşma elimde E6500 var kargo sana ait ücretsiz göndereyim. Genişletmek için tıkla... Meehaba abi hala gönderebilirsen bana gönderirmisin? Artı 0 Eksi
Mehmettrgt1 dedi: Dostum destekliyorsa overclock ile uğraşma elimde E6500 var kargo sana ait ücretsiz göndereyim. Genişletmek için tıkla... Meehaba abi hala gönderebilirsen bana gönderirmisin?