Pentium Dual Core E5300 ve R7 360 darboğaz olur mu?

AlbionLancelot

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2016
Mesajlar
233
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşlemci: Pentium(R) Dual Core E5300 2.6 GHz
Ana kart: ECS G31T-M7
RAM: 4 GB Sistem bu ben bu sisteme R7 360 alırsam darboğaz yapar bunu biliyorum ama ne miktarda yapar oyun oynamamı çok etkiler mi ? GTA 5 falan oynamak gibi bir planım yok H1Z1, Ark civilization 5, eu4 League of legends falan oynarım. Alırsan oynayamazsın derseniz hangi ekran kartını almamı önerirsiniz? Biraz darboğaz olur diye düşük kart önermeyin lütfen çünkü ileride işlemcimi vs değiştiriceğim. İleriye dönük olmasını istiyorum. Birazda o yüzden R7 360 düşündüm. GTX 750 TI'da alabilirim amazon'dan 119 dolarmış sınırım. 400TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
League of legends oynarsın ama h1z1 tarzı oyunlarda darboğaz yapıcaktır.

forumun kuralları çok sert Türkçe yazım hatası yüzünden 1 gün ceza yedim :( peki hangi ekran kartını önerirsiniz az darboğaz yapar ileriye dönük dediğiniz bir ekran kartı varmı ileriye dönük istememin sebebi işlemcimi vs değiştiricem ama o ana kadar bana üstteki saydığım oyunları oynatsa az biraz yeter
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı