Pentium Dual Core E5800 Sistem Özeti

• Konuyu başlatan Muhammed85
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.021
M

Muhammed85

Ziyaretçi
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim konuma gelelim. :) Benim bilgisayar yaklaşık 3,5 sene olacak alalı eskiden sistem bileşenleri bilmediğimiz için toplamada bilmediğimiz için kendi adıma söylüyorum. Tek pc olarak aldık o aralarda 1.150 TL civarıydı şimdi teknoloji gelişti ve gelişiyor büyüdük. Artık bilgisayarım var deyip şükrediyorum. :) Ama eski oyunlar oynamak istiyorum. Bilgisayar'da düşük oyun açınca bile ses artıyor. Siz değerli insanlar diyeceksiniz yeni sistem topla. Şuan için öyle düşüncem yok fakat benim sistemim için kastırmayan işletim sistemi ve sistemde yormadan eski oyunları nasıl oynayabilirim? Ve tabiki'de sistem optimizasyon programı istiyorum. Umarım yazımla siz değerli insanları rahatsız etmedim. Konu Adı belirleyemedim yanlışım varsa affola.

NOT: Sistemim şu şekilde;

İşlemci: Pentium Dual Core E5800 ( İşlemci kaç çekirdek onlardan anlamıyorum )
Bellek: 2GB ( Kuracağım işletim sisteminin kaç bit olmasını'da yazarsanız sevinirim )
Anakart: Emachines ET1850
Ekran Kartı: ATI Readon HD 4600 ( Kurduğum işletim sistemine göre ekran kartı ismi değişiyor bende anlamadım. )
Umarım yardımcı olursunuz. İyi günler.

Ve tabiki'de sistem optimizasyon programı istiyorum.
Bu arayışa girerseniz bir daha çıkamazsınız. Piyasdaki tüm yazılımlar para tuzağı ve sistemi hızlandırması gerekirken aksine yavaşlatıyor. Bir sistem yavaşsa yavaştır. Donanımsal sorunu yazılımsal olarak iyileştiremezisinz.

İşletim sistemi Windows 8.1 32 Bit olmalı.

Bu arayışa girerseniz bir daha çıkamazsınız. Piyasdaki tüm yazılımlar para tuzağı ve sistemi hızlandırması gerekirken aksine yavaşlatıyor. Bir sistem yavaşsa yavaştır. Donanımsal sorunu yazılımsal olarak iyileştiremezisinz.

İşletim sistemi Windows 8.1 32 Bit olmalı.
Peki Windows 8.1 Pro 32 Bit aynı işlevi görüyor heralde sorun yaşamam değilmi? Peki güvenlik için antivürüs yazılımı önerirmisiniz? Bilgisayar zaten ölmüş :) bilgisayarı yoracak antivürüs olmasın. :)

2 Gb RAM varsa, 32 bit sistem kurmanız yararınıza olacaktır. İşlemciniz Dual Core Yani çift çekirdek. Kurduğunuz işletim sisteminize göre ekran kartı değişmez. Sürücülerden kaynaklanıyor olabilir. Windows 8.1 kurup rahatınıza bakabilirsiniz.
Değişiyor sürücüleri Driver Pack Solution ile kuruyorum. Windows XP kurmuştum eskiden ATI Readon HD 4600 Series yazıyordu. Şuan Windows 7 Proffessionel Series yok sadece ATI Readon HD 4600 bende anlamadım fakat sorun yaşamam değilmi?

Değişiyor sürücüleri Driver Pack Solution ile kuruyorum. Windows XP kurmuştum eskiden ATI Readon HD 4600 Series yazıyordu. Şuan Windows 7 Proffessionel Series yok sadece ATI Readon HD 4600 bende anlamadım fakat sorun yaşamam değilmi?
Bir şey değişmemiş. Model numarası aynı. Sorun yok. O tür programları kullanmayın. Bilgisayarım sağ tık>yönet>aygıt yöneticisi ünlem olan aygıtların sürücülerini bulup kendin indirebilirsin. Çok kolay zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı