Hocam bu arada ben format attım. Ciddi bir FPS artışı oldu LOL'de 140 Lara çıktı 80 e düştü birşeyler oldu. Şu BIOS işini de halledebilirsem belki hallederim şu sistemi.r7 240-250 en idealidir. Tavsiyem 4 çekirdek bir q8400 alın 2. el sitelerinden. O zaman 750 ti ile kullanabilirsiniz.
Not: q8400 ikinci el piyasası 100-130 lira arası.
Ya acaba bende birşeyler yapıp Q8400 mı alsam bu 2.Bilgisayara. Ne dersin ?Hocam bu arada ben format attım. Ciddi bir FPS artışı oldu LOL'de 140 Lara çıktı 80 e düştü birşeyler oldu. Şu BIOS işini de halledebilirsem belki hallederim şu sistemi.
Benim anakart değiştirme olayım da var ne yazıkki. O yüzden ne alacağımı bilmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir soru sorabilir miyim ? Bios- M-Flash'a geliyoruz. En alttaki Uptade yerine tıklıyıp usb'yi seçiyoruz. Tamam buraya kadar doğru. Ama yok BIOS uptade diyor. Benim anlamadığım tek bir şey var. Klasörü mü çıkarıyoruz USB'Ye,Dosyalarımı,Boot edilebilir hale mi getiriyoruz ne yapıyoruz anlamıyorum.Hocam bilsem yardım ederim de. Bildiklerimi yazdım, denediniz olmadı. Konuyu öne çıkarın illaki yardım eden birileri olur.
4 çekirdeğe de sisteminizi yükseltmenizi öneririm. Artık 2 çekirdek günlük sistemlere bile yetmemeye başlıyor. Bende x2 250 den x4 620 yaptım. 31. o.c yaptım (x2 3.8 hızında çalışıyordu). Eski işlemcimi 50 ye sattım gitti gidiyorda. 40 lira koyup bunu aldım ve performans 2 3 kat arttı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.