Pentium Dual-Core İşlemcinin GTA 5'i Çalıştırma ihtimali?

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar ;

Sizce GTA 5 Pentium Dual-Core işlemcilerinde sorun çıkarır mı? Sistem gereksinimlerinde en az Quad Core işlemci istiyor fakat, E6500 işlemci GTA 5 için yeterli olur mu? Çok merak ediyorum bu konuyu, yardımlarınızı bekliyorum.

Bende de aynı CPU var. GT 730 İle birlikte kullanıyorum. CPU çift çekirdekli diye kaldırmıyor. Yoksa GT 730 oyunu rahat akıcı çalıştırıyor. Ama tahminen oyuna gelecek bir güncelleme ile çift çekirdekli CPU'lara destek gelecektir.

Bütçem olsa cpu alacağımda yok ki bütçemiz :)
Pentium'un 20. Yıla özel çıkardığı CPU Gayet yeter bana. O.C Yapınca hele ki. :) Çünkü youtube için video render'ı alıyorum ve bu CPU ile çok uzun sürüyor. i3 Seviyesinde olsa bile yeter benim için. Render beklemekten bıktım. :)

Vallahi şu cpu GTA 5'i kaldırsın başka birşey istemem. :D Bir an önce GTA 5 oynamak istiyorum :D

Pentium işlemci ile GTA 5 deneyen arkadaşlar var mı? Varsa bir el atsın buraya :D

Bende şaşırdım şuan? Bir araştırıp baktım da Pentium G3258 Çift çekirdekli olmasına rağmen oyunu açıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı