Pentium E2160 işlemci 84 derece

• Konuyu başlatan efsoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.069

efsoo

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, benim işlemcimin termal macununu degiştirdim ama pek bir faydası olmadı. Boştayken minimun 50 eski bir oyuna girince 84 dereceye ulaşıyor.

4444444.PNG

Şu an Knight Online diye bir oyun açık eski bir oyunda 84 dereceyi görüyor ve ekran kartımın cok kötü olmamasına ragmen cok kasmalar oluyorr.

Merhabalar -benim işlemcimin termal macununu degiştirdim ama pek bir faydası olmadıç boştayken minimun 50 eski bir oyuna girince 84 dereceye ulaşıor.

Eki Görüntüle 902744

Şu an Knight Online die bir oyun açık eski bir oyunda 84 dereceyi görüyor ve ekran kartımın cok kötü olmamasına. Ragmen cok kasmalar oluyorr.

Macunu ince sürmen lazım. Macun çok kötü ve etki etmiyorsa diş macunu sür ama kağıt gibi olması lazım. Stok fanı tam takamamış olabilirsin.

Macunu ince sürmen lazım. Macun çok kötü ve etki etmiyorsa diş macunu sür ama kağıt gibi olması lazım. Stok fanı tam takamamış olabilirsin.
stock fanımı zar zor tam tamına taktım kontrol ettim taktıgıma macunuda kalın surmedim bıraz bazı yerlerde daha az gözüküor ondan olabilirmi kullandıgım termal macun HT-GY260

Merhabalar -benim işlemcimin termal macununu degiştirdim ama pek bir faydası olmadıç boştayken minimun 50 eski bir oyuna girince 84 dereceye ulaşıor.

Eki Görüntüle 902744

Şu an Knight Online die bir oyun açık eski bir oyunda 84 dereceyi görüyor ve ekran kartımın cok kötü olmamasına. Ragmen cok kasmalar oluyorr.

Termal macunu fazla sıkma işlemci ile blok arasında ki hava geçişini zorlaştırır yeterli kadar sür
X gibi sürebilirsin
İşlemcinin fanını temizleyebilirsin
ya da işlemci bloğunu ters takmış olabilirsin.
Overclock yaptıysan OC işleminden lütfen azalt
Oynadığın oyunlar nedir?

Termal macunu fazla sıkma işlemci ile blok arasında ki hava geçişini zorlaştırır yeterli kadar sür.
X gibi sürebilirsin.
İşlemcinin fanını temizleyebilirsin.
Ya da işlemci bloğunu ters takmış olabilirsin.
Overclock yaptıysan OC işleminden lütfen azalt.
Oynadığın oyunlar nedir?

Oynadıgım oyunlar CS:GO, Knight Online başka oynadıgım oyun yok işlemcimede OC yapmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı