d4mann
Hectopat
Zula oynayacaksan 8.1 indirmeçünkü 8.1 desteklemiyor. 10 geçersen de 20 10 FPS alırsın. Windows 7 kal.
Peki oyun oynamadan sadece YouTube izlersem Win 8.1 Single Language kasar mı?
Zula oynayacaksan 8.1 indirmeçünkü 8.1 desteklemiyor. 10 geçersen de 20 10 FPS alırsın. Windows 7 kal.
Bilgim yok.Uyumlulukta çalışmaz mı?
Yanlış bilgi vermeyin, bizzat kendim Windows 8.1'de Zula oynadım.Zula oynayacaksan 8.1 indirmeçünkü 8.1 desteklemiyor. 10 geçersen de 20 10 FPS alırsın. Windows 7 kal.
Kasmaz, işletim sistemi değil sistem özelliklerinize bağlı.Peki oyun oynamadan sadece YouTube izlersem Win 8.1 Single Language kasar mı?
Peki oyun oynamadan sadece YouTube izlersem Win 8.1 Single Language kasar mı?
Yanlış bilgi vermeyin, bizzat kendim Windows 8.1'de Zula oynadım.
Kasmaz, işletim sistemi değil sistem özelliklerinize bağlı.
Yanlış bilgi vermeyin, bizzat kendim Windows 8.1'de Zula oynadım.
Kasmaz, işletim sistemi değil sistem özelliklerinize bağlı.
İşleti sistemi değişimi yüzünden videoların kasması gibi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Zula'nın kendi sitesinde yazıyordu oradan baktım. Ama özellikle kendim 8.1'de Zula'yı denemedim. Kusura bakmayın. Ama FPS'iniz artabilir. Tabi debloating yapmayı unutmayın.
O neymiş be? iPhone XXProMax gibiWindows Embedded 8.1 Industry Pro öneririm.
Sürücüleri kurduktan sonra bir şey olmaz. Driver booster, Driver Pack gibi yazılımlarla değil de aygıt yöneticisinden güncelleyin sürücülerinizi yeter.O zaman şimdi Win8.1 kursam YouTube izlerken kasma falan olmaz değil mi?
Microsoft'un sunduğu Windows 8.1 sürümünün crapwareler dahil olmamış hali. Fark ettiğim artılar ise normal Windows 8.1 ve Windows 7'ye göre daha performanslı olması ve Microsoft Store'nin çalışması (Single Language ve Standart sürümlerinde çalışmadı bende.).O neymiş be? iPhone XXProMax gibi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.