Pentium E2180 sistemde hangi Windows sürümüne geçilmeli?

Ne diyeyim bu kadar insan bir şey bilmiyor zaten. 21H2 hayırlı olsun.

Yani neden böyle dediniz anlamadım.

Ve de RAM ve CPU değerlerim bunlar.
Ekran Alıntısı.PNG


technopat 2.PNG
 
Son düzenleme:
Yüklenemez değil, yüklenir. Çalışmaz değil, çalışır.
Ama birkaç program açtığında, azıcık zorlandığında darboğazlar oluşur. Daha çok bekletir. Zaman zaman uyarı verir hafıza konusunda.
Windowsu kurunca sadece öyle açıp seyretmiyoruz ki. Programlar çalıştırınca çok sıkıntı oluyor. 4 Gb bile işyerinde chrome'da adam mesela çok sekme açmış anında uyarı geliyor. Yani windows ağa diyor ki sen şöyle bana 8 Gb ver anlaşalım ikimiz de.
 
Yüklenemez değil, yüklenir. Çalışmaz değil, çalışır.
Ama birkaç program açtığında, azıcık zorlandığında darboğazlar oluşur. Daha çok bekletir. Zaman zaman uyarı verir hafıza konusunda.
Windows'u kurunca sadece öyle açıp seyretmiyoruz ki. Programlar çalıştırınca çok sıkıntı oluyor. 4 GB bile iş yerinde Chrome'da adam mesela çok sekme açmış anında uyarı geliyor. Yani Windows ağa diyor ki sen şöyle bana 8 GB ver anlaşalım ikimiz de.

Chrome'u zaten o yüzden kullanmıyorum onun yerine Brave kullanıyorum hem Brave Chrome'a göre kat kat daha iyi diyebilirim. Chromium tabanlı bir tarayıcı ama daha az bellek tüketiyor ve sizin dediğiniz gibi bellek hatası ile daha karşılaşmadım.
 
Helal Windows 15 kurban olsun size.

Ben bu bilgisayarda oyun oynamadığım için ya da Photoshop, editleme gibi ağır işlemler için kullanmıyorum (zaten kullanma ihtimalim bile yok) ben sadece keyfi şeyler için ya da sınavlara hazırlanmak için kullanıyorum bu kadar yani internette sörf yapıp ders çalışabildiğim her işletim sistemi benim için idealdir Windows 7 ve 8.1 bunları artık sağlayamıyor. Ve konun başından beri ben bu bilgisayarla oyun oynayacağım ya da ağır işler yapacağım demedim sadece internette gezip videolara bakmam benim için yeterli. Ve de sistem şu an bunu kaldırıyor ve herhangi bir sıkıntım da yok.
 
.Net freamwork gibi Microsoft ürünlerini kuramıyorum ve de direkt olarak bu sürüm için freamwork desteği bitmiştir yazıyor. Ve de Google Windows 7 için desteğini çekeceğini ve Windows 7 için Chrome'un eski sürümlerini vereceğini söylediğini görmüştüm ama tam hatırlamıyorum ve de Opera şu an Windows 7 için eski sürüm veriyor yani güncel kalamıyorum. Ve de Windows 7'de birçok siteye erişmekte zorlanıyorum yani bağlantınız gizli değil gibi birçok hata alıyorum bunun sebebi ise Windows 7 güncel sertifikalar karşısında geri kalıyor artık Windows 8.1 ise bence tabletler için oluşturulmuş bir arayüze sahip o yüzden Windows 8.1'i gram sevmiyorum.

İstersen gerekli güncelleştirmeyi atayım serfitika hatası için olanı ve net freamwork paketini de atabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı