Pentium E2180 sisteme yükseltme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acemii

Hectopat
Daha fazla  
- Intel® Pentium®Dual Core İşlemci E2180
(İşlemci hızı 2.00 GHz. 1 MB L2 cache, 800 MHz FSB)
- Intel® 945 chipset anakart
- 1 GB 667 Mhz.DDR2 Bellek - 160 GB SATA Harddisk
- 512 MB ATI HD2400PRO PCI Express Ekran Kartı (256MB Ayrılmış Bellek)

Elimde böyle bir sistem var. Parca değiştirmek istiyorum ne yapabilirim.

Sistemi baştan kurmalısın kardeşim. Ama sadece birkaç parça değiştirerek sistemi iyileştiremezsin. Parçaları sat, baştan yeni sistem topla.

İdarelik birşeyler yapmak istiyorum yazın yeni sistem toplicam.

Son düzenleyen: Moderatör:
300 tl butcem var.

Kardeşim 300 Tl' ye şu anda bu sisteme bir şey öneremem. Çünkü parçalar birbiriyle uyumlu olmalı. Sana akran kartı önersem, ekran kartına işlemciden dolayı çok yük biner. Bu yüzden sen biraz para biriktirmeye bak. Sonra ana karttan başlayarak değiştir.

Yaza da yeni sistem toplayacakmışsın. Biriktir paranı git yazın topla sistemi. Hem yazın dolar az da olsa düşüyor.

Biraz daha hızlı hale getirmek istiyorsan 775pin core2 duo bir işlemci alabilirsin sıfırları yok piyasada muhtemelen 2 el alman lazım. 2 gb ddr2 667mhz ram ilave edip 3gb yaparsan bayağı hız artışı olacaktır. Üzerindekine nazaran daha iyi bir ekran kartı takabilirsin tabi oyunda oynamak amacı varsa. Oyun değilde asıl amaç hız ise işlemci ve ram yükseltmesi yeterli olacaktır.

Kardeş RAM alıp ne yapacak. Hem de 667 MHz. Bence yaza kadar para biriktir sonra sistemi baştan yenile. Çünkü RAM al diyorsun, adam yazın sistem toplayacağım diyor, yine RAM almak zorunda kalacak para boşa gider.

Teşekkürler.Oyun oynamakta istiyorum ama core2 775pin bi işlemci nasıl oluyor? O konuda pek bilgim yok pin ne demek onu bilmiyorum ve benim işlemcinin pini kactir?

Kardeş sen benim dediğimi yap daha karlı ve mutlu olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…