Pentium E2180 sisteme yükseltme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim senin dediğini yapabilirim ama bu sisteme değil bastan bi sistem topliyicam yazin bu sistem durucak yani 2 PC olucak kardeşimle beraber oynamak için yoksa boşuna ugrasmam dediğin gibi.

Baştan desene. Ama yine de bu sistemi ben en az 1000 TL' ye toplarım veya daha fazlasına. Yapacağım bir şey yok.

1000 TL veripte güncel oyunlari oynayabilirsem o parayı verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş benim sistem şu:

Anakart: Gigabyte G31M-ES2L
İşlemci: İntel core 2 duo E7500 2.93 GHz.
Ram: DDR2 2GB 800MHz.
Harddisk: 500GB
170 Tl' ye Acer'in bir monitörünü almıştım.

Toplam 1200 Tl tuttu.Bu sistemi 5-6 yıl önce toplamıştım. O zamanlar tecrübem yoktu. O yüzden ekran kartı almamıştım. Senin monitörün varsa 1200 Tl' ye bu sistemi toplayabilirsin. Ama şu anda bu parçalar satılıyorsa işlemci gibi. Ben şu anda memnunum. Yazın da Asus R7 250 alacağım.

- Intel® Pentium®Dual Core İşlemci E2180
(İşlemci hızı 2.00 GHz. 1 MB L2 cache, 800 MHz FSB)
- Intel® 945 chipset anakart
- 1 GB 667 Mhz.DDR2 Bellek - 160 GB SATA Harddisk
- 512 MB ATI HD2400PRO PCI Express Ekran Kartı (256MB Ayrılmış Bellek)

Elimde böyle bir sistem var. Parca değiştirmek istiyorum ne yapabilirim.
Bu sistemle anca internete girebilirsin fakat bu sistemi satarsan elindeki parayla birleştirirsin birazda para biriktirirsin.
O zaman güzel bir sistem toplarız.
Ayrıca bu sistemi yükseltmek zararına olur bana kalırsa.

Benim sisteme ek bişey yapmak istiyorum anakartı degıstirmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle anca internete girebilirsin fakat bu sistemi satarsan elindeki parayla birleştirirsin birazda para biriktirirsin.

Ben de arkadaşa bunu anlatmaya çalışıyorum sat sistemi baştan topla.

B
Bu sistemi kaça satabilirimki :)

Bir bakkala verirsen en fazla 200 tl verir belki daha az. Yani fazla bir şey etmez.

Benim sisteme ek bişey yapmak istiyorum anakartı degıstirmeden
1300 - 1500 tl gibi miktar biriktir sonra konu aç biz sana yardımcı oluruz yeni sistem toplariz.
Bu sisteme yatırım yapmak çöp olur.
Umut345067 Arkadaşın ve benim dediğim gibi sistemi sat bütçene para ekle az da para biriktir gel yeni sistem toplıyalım sana.

B

Bu sistemi kaça satabilirimki :)
150 - 200 tl arası gider . Sadece internete girmek isteyen kişiler alabiliyor böle sistemleri veya bakkalarda alabilir ama az para verirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı