Pentium E2200 CPU'lu Bilgisayar Çok Yavaşladı

Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, evde eski bir sistem var önceden yine iyi çalışıyordu ama bu aralar çok yavaşladı, bilgisayarın içini daha geçen hafta temizledim, sizce neler yapmam gerekir?

Bilgisayarın Özellikleri :

Intel(R) Pentium(R) Dual E2200
1 GB DDR2 RAM
Windows 8 Pro 32 Bit

pXcAoAJ.png

PRqbIPZ.png

2WfBCpl.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemin aynısıyla kardeşim Pes 2013'ü Full ayarlarda oynuyordu diye hatırlıyorum. Termal macunu bir yenile istersen, ısı problem yaratıyor olabilir.

Bu sistemin aynısıyla kardeşim Pes 2013'ü Full ayarlarda oynuyordu diye hatırlıyorum. Termal macunu bir yenile istersen, ısı problem yaratıyor olabilir.

Pes 2013 Full Ayarlarda oynuyor. :O Hocam bu sistem foruma zor giriyor, aynı sistemle Pes 2013 Full ayarlarda oynuyordu diyorsun. :D :D Termal macun yenilemeyi deneyeceğim.

Kardeş Bİ kere Bu İşlemciye Ram'e Win 8 gitmez ki. En iyisi xp at hiçbişecği kalmaz :)

Dostum XP mi dedin? Yoksa ben yanlış mı okudum? Biz forumda Windows 7 kurdurtmuyoruz, siz XP kurun diyorsunuz. XP Kurayım da, dahada mahvolsun bilgisayar. XP ve Windows 7 Devri kapanmıştır, öğrenin bunu artık!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi ciddi HD ayarlarda tam kalitede oynuyor. Bu cihazla LOL de oynadım ben ama ayarlarını hatırlamıyorum.

Ciddi ciddi HD ayarlarda tam kalitede oynuyor. Bu cihazla LOL de oynadım ben ama ayarlarını hatırlamıyorum.

Hocam, laptop'umda HD 6520G var, LOL'u düşük ayarlarda oynuyorum, bunda LOL oynanabilir mi ya? :O Şok üstüne şok yaşıyorum, hem bunda ekran kartı yok ki. :D

Bizim cihazda var tabi ekran kartı. Ekran kartı olmadan CS 1.6'yı bile 60 Fps'de zor oynarsın. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı