Pentium E4500 sisteme Windows önerisi

O sürümler 64 Bit ve 1 GB RAM'li sistemde ne kadar çabalarsanız çabalayın performans alamazsınız.
@LordLahmacun Linux kullanmanızı öneririm.

Kaç kere dedim Windows istiyoruz.

Bellek kullanımı %95'di :D

Sanırım ben onu en son sanal makine Windows 10 4 yıl sonra ne kadar değişmiş diye bakmak istediğimde görmüştüm(çok değişmemiş sadece daha çok RAM kullanıyor=))

Hocam Linux kullanamayacağını söylemişti.
Bu sistemle XP kullanıp virüs yiyeceğine Linux kullansın. Sistem belli, güvenlik güncellemeleri almayan işletim sistemlerini önermek doğru olmaz.

O sistemle Windows kullanmak mantıklı değil. Ya performans sorunu yaşayacaksınız ya da güvenlik. O yüzden Linux öneriyorum. @LordLahmacun

Bu sistemle XP kullanıp virüs yiyeceğine Linux kullansın. Sistem belli, güvenlik güncellemeleri almayan işletim sistemlerini önermek doğru olmaz.

O sistemle Windows kullanmak mantıklı değil. Ya performans sorunu yaşayacaksınız ya da güvenlik. O yüzden Linux öneriyorum. @LordLahmacun

Windows 7'yi kendi sistemimde de kullanıyorum ve kendi sistemimde emin ol, daha çok internetten bir şeyler indiriyorum. Eğer güvenlik sıkıntı olursa Microsoft Essential Security gibi antivirüsler kurulabilir.

Bundan bahsediyorum.

Dosya Ekleri

• 1617367341984.png
    1617367341984.png
    54,3 KB · Görüntüleme: 45
@iloveichigo Anladım hocam da 1 GB RAM'li sistemle Windows kullanmak mantıklı değil. En azından RAM takviyesi yapılmalı ve sonrasında 8.1 gibi güvenlik güncelleştirmelerini alan bir işletim sistemi kurulmalı.
Google'ı açsa virüs bulaşır diyor gibi düşün =)
Böyle birisi kullanacaksa Windows 7 ve öncesi doğru olmaz.
Windows 7'yi kendi sistemimde de kullanıyorum ve kendi sistemimde emin ol, daha çok internetten bir şeyler indiriyorum. Eğer güvenlik sıkıntı olursa Microsoft Essential Security gibi antivirüsler kurulabilir.
Peki siz bilirsiniz, ben önerimi yaptım. Riske girin ve Windows 7 kurun o zaman ne diyeyim...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı