Pentium E5200 ekran kartı önerisi

Celal44ahmet

Centipat
Sistemimde ekran kartı yok ve almak istiyorum önerileriniz nelerdir?

İşlemci=Pentium E5200 2.5GHz.
RAM=4 GB (2*2) 800MHz.
Anakart= P5g41 M-LE.
Güç kaynağı=250 regular -300Watt peak.

Ekran kartı 2.el tercih etmiyorum fazla, bütçem 350-450TL -R7 240(2 GB 64 Bit) diye bir kart buldum ama uyum sağlar mı bilmiyorum.

İşlemci de güç kaynağı da zayıf. Onlara göre malzeme bulmak sadece çalışsın demek gibi bir şey olur. Amacınızda oyun oynamak yoksa zaten ekran kartında da büyük bir arayışa girmeye gerek yok. Söylediğiniz kart veya benzer kartlar güzel olabilir. İkinci elde şansınızı deneyin derim.

Aslında oyun oynuyorum ama zula gibi oyunlar 1-2 ram isteyen şeyler ekran kartı olmadığı için bazen bilgisayar reset atıyor.

Kuzenimin bilgisayarı 1.8 pentıum 2gb ram 2gb hd5450 benim bilgisayardan daha akıcı oynanıyor.

Aslında oyun oynuyorum ama zula gibi oyunlar 1-2 ram isteyen şeyler ekran kartı olmadığı için bazen bilgisayar reset atıyor.

Kuzenimin bilgisayarı 1.8 pentıum 2gb ram 2gb hd5450 benim bilgisayardan daha akıcı oynanıyor.
Anakart onboard grafiği büyük ihtimalle takacağınız her karttan daha zayıf olacaktır :) Çizginiz bellir, o 5400 serisinden yukarı, 300W psu yu eritmeyecek orta-alt seviye az güç tüketen bir kart olacak. 5000 gibi eski serilerden alırsanız güçsüz ama çok elektrik yakan bir kart olabilme ihtimali var.

İşe yaradı mı benim sistemde seninki gibi degermi almaya ben dx10 yüzünden sıkıntı yaşıyorum açacağı oyunu bile açmıyor ne yazikki

İşe yaradı mı benim sistemde seninki gibi degermi almaya ben dx10 yüzünden sıkıntı yaşıyorum açacağı oyunu bile açmıyor ne yazikki
doğum günün kutlu olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı