Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 22 Mayıs 2021 #31 rtx3090 dedi: Hocam onda başka bir sorun var bence ben Pentium N3700'la bile böyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok hocam, Windows 10u kullanılmaz hale getiriyor ve insanı ilk dakikadan geçtiğine pişman ediyor.
rtx3090 dedi: Hocam onda başka bir sorun var bence ben Pentium N3700'la bile böyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok hocam, Windows 10u kullanılmaz hale getiriyor ve insanı ilk dakikadan geçtiğine pişman ediyor.
Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 22 Mayıs 2021 #32 Üniversiteli Jordi dedi: Hiçbir bilgim yok hocam, Windows 10u kullanılmaz hale getiriyor ve insanı ilk dakikadan geçtiğine pişman ediyor. Genişletmek için tıkla... Her PC'de SATA desteği bulunur mu? Foxconn anakartım var.
Üniversiteli Jordi dedi: Hiçbir bilgim yok hocam, Windows 10u kullanılmaz hale getiriyor ve insanı ilk dakikadan geçtiğine pişman ediyor. Genişletmek için tıkla... Her PC'de SATA desteği bulunur mu? Foxconn anakartım var.
R rtx3090 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #33 Kraps dedi: Her PC'de SATA desteği bulunur mu? Foxconn anakartım var. Genişletmek için tıkla... Eski olmayan PC'lerde olur eski dediğim 2000'lerden kalma falan yani vardır sizinkinde yine de isterseniz anakartınızın tam modelini atın.
Kraps dedi: Her PC'de SATA desteği bulunur mu? Foxconn anakartım var. Genişletmek için tıkla... Eski olmayan PC'lerde olur eski dediğim 2000'lerden kalma falan yani vardır sizinkinde yine de isterseniz anakartınızın tam modelini atın.