Pentium E5300 GT 1030 İkilisi Darboğaz Yapar mı?

Daha fazla  
Arkadaşım bu işlemciye sahip. Nasıl bir işlemci olduğu hakkında fikrim yok açıkçası. Bu işlemci GT 1030'u besleyebilir mi? Darboğaz yapıyorsa aşırı derecede oynanmayacak şekilde mi yapar? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım bu işlemciye sahip. Nasıl bir işlemci olduğu hakkında fikrim yok açıkçası. Bu işlemci GT 1030'u besleyebilir mi? Darboğaz yapıyorsa aşırı derecede oynanmayacak şekilde mi yapar? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
E5300 çoook eski işlemci, GT1030'u ne kadar besler bilmiyorum ama sanırım darboğaz olacak.

R7 240 daha uygundur. GT 1030'da darboğaz yaşarsınız. Sıfırına da para verilmez. Buradan ikinci el ve çok uyguna bulabilirsin.
Bu işlemci GT 1030'u besleyebilir mi? Darboğaz yapıyorsa aşırı derecede oynanmayacak şekilde mi yapar?
R7 240'da bile yer yer darboğazı göreceksin. GT 1030 elbette takıp kullanabilirsin ama, alacağın performans yine R7 240 ayarında olacaktır. Tavsiye etmiyorum. GT 1030'da parasını zerre hak etmeyen bir kart bence. İkinci el R7 240 alıp bir süre idare edersin.

Son düzenleme:
R7 240 daha uygundur. GT 1030'da darboğaz yaşarsınız. Sıfırına da para verilmez. Buradan ikinci el ve çok uyguna bulabilirsin.

R7 240'da bile yer yer darboğazı göreceksin. GT 1030 elbette takıp kullanabilirsin ama, alacağın performans yine R7 240 ayarında olacaktır. Tavsiye etmiyorum. GT 1030'da parasını zerre hak etmeyen bir kart bence. İkinci el R7 240 alıp bir süre idare edersin.
Sıfır almıcak. Benim 1030'umu ona satmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı