FrkanGokce
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba.
2009 senesinden kalma eski bir bilgisayarim var. CS:GO'da 50 60 FPS alsin yeter Diyorum acikcasi. Çunku ogrenciyim. Su an maddi durumumda yetmiyor üniversite mevzularindan. Sistemim bayagi eski bu sisteme ekran karti önerisi yapar misiniz ve de RAM slotlari en fazla 2 GB kabul ediyor bu oyunlarda bi sikinti cikartir mi bana ?
Intel Pentium E5400 @ 2.70Ghz
Foxconn G31MXP Anakart
DDR2 1 GB RAM
Intel G33/G31 Express Chipset Family
İşletim Sistemi Xp Proffessional SP3
250 GB HDD
Kasayi actigimzda ekran karti takma kısmı boş kasanin arkasindaki metallere dokunulmamış bile. Graphic Card VGA olarak okuyor o ne oluyor onu da bi anlatirsaniz shader 2.0 bile desteklemiyor. Bundan mutevellit ekran karti almayi dusunuyorum.
Arkadaşlar hangi parcalar uyumsuzluk saglar yada degistirmem lazim ?
Bilgisayarin tamami cop biliyorum ama durumlar anlattigim gibi.
Saygılar..
2009 senesinden kalma eski bir bilgisayarim var. CS:GO'da 50 60 FPS alsin yeter Diyorum acikcasi. Çunku ogrenciyim. Su an maddi durumumda yetmiyor üniversite mevzularindan. Sistemim bayagi eski bu sisteme ekran karti önerisi yapar misiniz ve de RAM slotlari en fazla 2 GB kabul ediyor bu oyunlarda bi sikinti cikartir mi bana ?
Intel Pentium E5400 @ 2.70Ghz
Foxconn G31MXP Anakart
DDR2 1 GB RAM
Intel G33/G31 Express Chipset Family
İşletim Sistemi Xp Proffessional SP3
250 GB HDD
Kasayi actigimzda ekran karti takma kısmı boş kasanin arkasindaki metallere dokunulmamış bile. Graphic Card VGA olarak okuyor o ne oluyor onu da bi anlatirsaniz shader 2.0 bile desteklemiyor. Bundan mutevellit ekran karti almayi dusunuyorum.
Arkadaşlar hangi parcalar uyumsuzluk saglar yada degistirmem lazim ?
Bilgisayarin tamami cop biliyorum ama durumlar anlattigim gibi.
Saygılar..
Son düzenleyen: Moderatör: