Pentium E5400 İçin Ekran Kartı Önerisi

RX 460 almak tamamen hata olur Gtx 960 varken ve fiyatları hemen hemen aynı Gtx 960 daha ucuz zaten AMD ekran kartları çok sıkıntılı ekran kartları.
Çinden 2. el almak yerine OEM almak daha mantıklı değil mi? "AMD ekran kartları çok sıkıntılı ekran kartları" neye dayanarak söylüyorsunuz arkadaşım 2 yıldır sorunsuz RX 480 kullanıyor.
Konu sahibi arkadaşım SLBBM E0 Xeon E5450 alın bir tane. Ram'i N11'den Ekran kartınıda sahibinden 2.el olarak alabilirsiniz. Ekran kartı için Çin'i tavsiye etmiyorum.

Yakışıklı kardeşim GTA gibi oyunlar İslemci ağrılıdır yani sen en az e8400 işlemi takmalisin 30/40 TL arası birde %15 kadar o.c yapmalısın güzel bir şey istiyorsan ekran kartı olarak Sapphire r7 240, al diğer 240 lardan daha iyidir abi benim imkanım var derseniz x5460 işlemci HD serisi bir kart yada GTX serisi bir kart çok çok Yeter tabi ram gereklidir en az 8 GB

Ram olarak n11'den 2x4 GB almanı tavsiye ederim.
Yakışıklı kardeşim GTA gibi oyunlar İslemci ağrılıdır yani sen en az e8400 işlemi takmalisin 30/40 TL arası birde %15 kadar o.c yapmalısın güzel bir şey istiyorsan ekran kartı olarak Sapphire r7 240, al diğer 240 lardan daha iyidir abi benim imkanım var derseniz x5460 işlemci HD serisi bir kart yada GTX serisi bir kart çok çok Yeter tabi ram gereklidir en az 8 GB
Hocam Xeon E5450 ile aralarında çok fark var mı? 40W farka değer mi?

Gtx serisi ekran kartı olcak o yüzden işlemcinin çok bir önemi yok tabi işlemcide kötü değil gayet yeterli.

Çinden 2. el almak yerine OEM almak daha mantıklı değil mi? "AMD ekran kartları çok sıkıntılı ekran kartları" neye dayanarak söylüyorsunuz arkadaşım 2 yıldır sorunsuz RX 480 kullanıyor.
2.ikinci el ama bunlar 1 yıl sonra bozulcak ekran kartı değil termal macun olsun herşeyi yeniliyorlar temizliyorlar zaten yorumlar çok olumlu.AMD sorun nadiren çıkmayabilir ama genel olarak hata verebiliyor sürekli uğraş ben kendim kullandım hep sıkıntı yaşadım diğer insanlarda sürekli bunu söylüyor.Çinden alma diyosunda adamlar çakma satmıyoki kaç kişi almış yorum yapmış.
Ben gidipte ilk gördüğüm işlemciyi yazmıyorum buraya araştıyorum yorumlar fln.

2.ikinci el ama bunlar 1 yıl sonra bozulcak ekran kartı değil termal macun olsun herşeyi yeniliyorlar temizliyorlar zaten yorumlar çok olumlu.AMD sorun nadiren çıkmayabilir ama genel olarak hata verebiliyor sürekli uğraş ben kendim kullandım hep sıkıntı yaşadım diğer insanlarda sürekli bunu söylüyor.Çinden alma diyosunda adamlar çakma satmıyoki kaç kişi almış yorum yapmış.
Ben gidipte ilk gördüğüm işlemciyi yazmıyorum buraya araştıyorum yorumlar fln.
Tamamda yazdığın işlemci ve ekran kartını o güç kaynağı kaldırmaz. İşlemci zaten 150W 960'da 120W kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı