Pentium E5500 sistemde kasma sorunu

Daha fazla  
Öncelikle selamun aleyküm. Benim bilgisayar 2011 yılında aldım. Eski bir şey ve oyunlarda baya bir kasma sorunu yaşıyorum. Şimdi ben bu bilgisayara ram ve ekran kartı almak istiyorum.

Bilgisayar özelliklerim şudur.

Anakart:ECS G41T-R3 1.0
İşlemci: Pentium(R) Dual Core CPU E5500 @2.80 GHz
Bellek(Ram) :2gb
Ekran kartı ( onboard ) : yaklaşık toplam bellek :798mb
Güç kaynağı:300w

Bilgisayardan pek anlamadığım için ve burada sizin gibi anlayanlar olduğu için danışmak istedim. Sizce ben bu sistemi çöpe mi atmalıyım yoksa ram ve ekran kartıyla kasmasını biraz giderebilir miyim? Amacım gta 5 falan oynamak değil. Bilgisayar kasmasın yeter beyler. Düşündüğüm 4gb ram ve 2 gb ekran kartı eklemek. Sizce bunu yapmalı mıyım ? Yaparsam sorun çıkarır mı? Yorum atanlara şimdiden teşekkürler ve tekrarlıyım amacım yüksek oyunlarda değil...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun oynayacaksanız o işlemciyle kesinlikle zor olur. Ama yok internette gezmek için diyorsanız 2 GB RAM eklemesi yapın sizi bir süre daha idare eder. Oyun için komple sistem yenilemeye gitmeniz daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı