Pentium E5700 için ekran kartı önerisi

232235

Hectopat
Makaleler
1
Pentium Dual Core E5700 için ekran kartı arıyorum, bütçem 200-250 arası.
Sistem özellikleri.
  • Anakart:ASUS P5GC-MX/1333
  • İşlemci: Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00 Ghz
  • RAM: 3 ama 4 GB yapacağım.
LoL'de 7300GS ile maksimum 44 FPS aldığım için değiştirmek istiyorum.

Elinizdeki ekran işlemci R7 240'la bile darboğaz yapmakta. O işlemciye en fazla GT 710, 730 takarsınız. Ya da işlemcinizi Xeon serisi veya Quad Core serisi bir işlemci ile değiştirirsiniz daha iyi bir ekran kartı alırsınız.

O işlemci ile r7 240 kullanıyorum. GTA'da orta seviye ayarlarda akıcı oyananılabiliniyor. İşlemcini Xeon veya Quad yaparsan GTX 750ti de alabilirsin. Tabi bu sefer 4 GB ram bazı oyunlarda yetersiz kalabilir.

Pentium Dual Core E5700 için ekran kartı arıyorum, bütçem 200-250 arası.
Sistem özellikleri.
  • Anakart:ASUS P5GC-MX/1333
  • İşlemci: Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00 Ghz
  • RAM: 3 ama 4 GB yapacağım.
LoL'de 7300GS ile maksimum 44 FPS aldığım için değiştirmek istiyorum.
4 gb yapacak olursan gtx 650-750 kaldirabilir. Ama bunun yerine aliexpress veya öyle bir yerden daha güçlü islemci alip yeni bir ekran karti almanız daha sağlık olacaktır

RAM'in bir önemi yok dostum. O işlemci ile o ekran kartlarını besleme imkanı yok.

Son düzenleme:
Dostum ekran kartını besleyen donanın RAM değildir. İşlemci besler ekran kartını. RAM'i arttırman tabi ki de oyunlardaki takılmaları az bir miktar azaltacaktır fakat oyunun grafiklerinin yüklendiği bileşenler işlemci ve ekran kartıdır. Ekran kartından da tam performans alabilmek için işlemcimiz ekran kartımızı besleyebiliyor olmalı. E5700 de GTX 650 veya 750'yi besleyebilme imkanı yok. Yani bir şey hakkında bilginiz yok ise ondan kesin olarak eminmiş gibi cevap yazmayalım değil mi?

Dostum ekran kartını besleyen donanın RAM değildir. İşlemci besler ekran kartını. RAM'i arttırman tabi ki de oyunlardaki takılmaları az bir miktar azaltacaktır fakat oyunun grafiklerinin yüklendiği bileşenler işlemci ve ekran kartıdır. Ekran kartından da tam performans alabilmek için işlemcimiz ekran kartımızı besleyebiliyor olmalı. E5700 de GTX 650 veya 750'yi besleyebilme imkanı yok. Yani bir şey hakkında bilginiz yok ise ondan kesin olarak eminmiş gibi cevap yazmayalım değil mi?
Dostum bak demisim ki 4gb ram bir miktar etki yapar. Ben besleme konuşmamışım. Aslında islemcini yükseltmen daha sağlıklı olur demişim yine besleme konuşmadım. Ve şimdi konuşmam gerekirse dual core islemcilerin orta ve ust segmentleri gtx 750 ye kadar besleme yapabiliyor TI kartlar hariç. Kullandigimi bana bilmiyor muamelesi yapmayalım olur mu?

E5700 GTX 750ti'yi besler. Oyun oynatır. Bunda hiçbir şüphe yok. Lakin her oyunda mükemmel besleyemeyebilir. O kadar öldürmeyin. Azıcık OC ne harikalara vesile olur. Buyrun örneği:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı