O zaman alın 240'ı idare edecektir. Ancak bu sistemi alırsanız gerçekten toplayacagınız zamana kadar size GTA V bile açıcaktır büraz düşük çözünürlüklerde.
O kadar masrafa gerek yok. Onu yaparsa yeni alcağı sistemin yarı parası boşa gitmiş olur. Onun yerine idarelik şunları alabilir;
80-90 civarı İntel Quad Core q serisi 4 çekirdek bir işlemci rahatlıkla alabilir. Zaten anakartı 775 soket destek listesine bakıp anakarta uygun alır bir tane.
30-40 ve ya daha ucuza 2.el ddr2 4 gb ram. 50 tl gibi fiyata ddr3 de bulabilir.(Ram'e gerek olcanı sanmıyorum zaten 4 gb var.)
Bunların yanınada R7 240 ve sistem toplayana kadar idare edebilir. R7 240 q serisi işlemcilerle darboğaz yapmaz. İdare etmek istiyosa en iyi seçim bunlar olur.
Ayrıca ağır oyunlar oynamıyosan R7 240'ı direk alabilirsin.
R7 240 alsan da istediğin performansı sağlayabileceğini düşünmüyorum yani güncelleme yaptığına değmeyecektir en azıdan R7 250 al ve arkadaşın dediği gibi quad core bir işlemciyle tamamla
bendede e5700 işlemci, 4GB Ram, g41mt anakart ve Gigabyte Geforce 210 ekran kartı var. Hala kullanıyorum, oyunlar oynuyorum. Konu sahibi arkadaşımız, aldın mı r7 240?
bendede e5700 işlemci, 4GB Ram, g41mt anakart ve Gigabyte Geforce 210 ekran kartı var. Hala kullanıyorum, oyunlar oynuyorum. Konu sahibi arkadaşımız, aldın mı r7 240?
Tekrar karşılaştık R7 240 ile darboğaz yaşayacağınızı sanmıyorum. O ekran kartının yanına R7 240 cuk diye oturur. O yüzden düşünmeden R7 240 almanı tavsiye ederim.
Tekrar karşılaştık R7 240 ile darboğaz yaşayacağınızı sanmıyorum. O ekran kartının yanına R7 240 cuk diye oturur. O yüzden düşünmeden R7 240 almanı tavsiye ederim.