Pentium E6500 PC'yi yenileme

isa başak

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir PC var yenilemek istiyorum.

MSI H81M-E33 Intel H81 soket 1150 DDR3 1600 anakart.
MSI N730-4GD3V2 4 GB DDR3 128Bit NVIDIA ekran kartı.
Ve 8 GB RAM takacağım, 2 GB var onu da ekleyeceğim.
Intel Pentium E6500 işlemci bu galiba, emin değilim. Daha yeni laptop aldığım için islemci eklemedim. PUBG veya Zula oynatsa yeter, diğerlerini laptoptan oynuyorum zaten.
Windows 7 PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi yenilemen lazım bence ben Pentium G3258 kullanıyorum anakartımız aynı bir de senin RAM daha yüksek benden ben 4 GB RAM Pentium G3258 ile Zula da 60 FPS alıyorum.
Windows 8.1 de.
O anakarta en iyi i7 4770K olur diye biliyorum overclocklarsanız iyi götürür.
eğer intel pentium 3258e ower clock yaparsa i7 yi tokatlıyor anakartıda o işlemci ile bolca owerclock yapılan bi sitem zaten ben yaptım mis gibi çalışıyor 4.5 de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izle knk
İşlemci uyumsuz hocam, GT730 ile PUBG zor olur ama PUBG Mobile oynatır. İşlemci olarak 4.nesil bir i5 alsanız yeterli olur.
pentium g3258 e ower coloc yaparsa i7 ve i5 i tokatlıyor 4.5 gh de izle bak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İşlemci uyumsuz hocam, GT730 ile PUBG zor olur ama PUBG Mobile oynatır. İşlemci olarak 4.nesil bir i5 alsanız yeterli olur.
işlemciyi simdi alma imkanim pek yok 1yil calistirsin yeni işlemci alirim zulada nasil olur
Eski bir PC var yenilemek istiyorum.

MSI H81M-E33 Intel H81 soket 1150 DDR3 1600 anakart.
MSI N730-4GD3V2 4 GB DDR3 128Bit NVIDIA ekran kartı.
Ve 8 GB RAM takacağım, 2 GB var onu da ekleyeceğim.
Intel Pentium E6500 işlemci bu galiba, emin değilim. Daha yeni laptop aldığım için islemci eklemedim. PUBG veya Zula oynatsa yeter, diğerlerini laptoptan oynuyorum zaten.
Windows 7 PC.
Mükemmel bir oyun performansı istemiyorum oynatsin yeter bide Windows 8.1

İşlemciyi simdi alma imkanim pek yok 1yil calistirsin yeni işlemci alirim Zula da nasıl olur?
Zula'yı tost makinesinde oynarsınız ama işlemcin anakart ile uyumsuz. İşlemci almalısın, en ucuzunu önereyim.
Örnek ilan attım Letgo'dan daha ucuza da bulabilirsiniz. Attığım işlemci Zula CS:GO için yeter.

Zula'yı tost makinesinde oynarsınız ama işlemcin anakart ile uyumsuz. İşlemci almalısın, en ucuzunu önereyim.
Örnek ilan attım Letgo'dan daha ucuza da bulabilirsiniz. Attığım işlemci Zula CS:GO için yeter.
Ankartimi degistirmezsem eskisini kullansam anakarta ayirdigim parayla işlemci alsam oynatır mi? Anakartim çalışıyor
Ankartimi degistirmezsem eskisini kullansam anakarta ayirdigim parayla işlemci alsam oynatır mi? Anakartim çalışıyor
Intel Core I5-750 2.66 Ghz Lga1156 8 Mb Cache 95 W İşlemci olur mu bu oynatir mi

Son düzenleme:
Uyumlu değil hocam LGA1150 olmalıydı. G3258 alabilirsiniz arkadaş önermiş.
Soyle olur mu
Pegatron anakart
.
Pentium dual-core E6700 islemci
.
MSI N730-4GD3V2 4 GB DDR3 128Bit NVIDIA ekran kartı
.
8gb ram +2gb
Oynatsin yeter oynatirsa anakart parasina daha spnra işlemci veya ram takviyesi yapabilirim (anakart 775pin)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı