Pentium E6500 sistem CS:GO'da 15-20 FPS veriyor

Cetrefilanl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda 8 RAM NVIDIA GTX 650 ekran kartı Pentium Dual-Core E6500 işlemci var CS'yi açtığımda 15 20 FPS arası veriyor Windows ise kasıyor anakart ve HDD'yi yeniledim sizce nedendir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarımda 8 RAM NVIDIA GTX 650 ekran kartı Pentium Dual-Core E6500 işlemci var CS'yi açtığımda 15 20 FPS arası veriyor Windows ise kasıyor anakart ve HDD'yi yeniledim sizce nedendir?
İşlemcin o ekran kartına darboğaz yapıyor. Sıcaklıklar yüksek olabilir ayrıca. İşletim sistemi olarak Windows 10 kurulu ise Windows 8.1 kurmanızı öneririm.

GTX 650 için en az 4 çekirdekli işlemci almanız lazım. 2 çekirdekte doğal olarak darboğaz yapar. Anakartınız destekliyorsa Xeon ya da Core 2 Quad serisi işlemci alıp darboğazı en az seviyeye indirebilirsiniz.

GTX 650 için en az 4 çekirdekli işlemci almanız lazım. 2 çekirdekte doğal olarak darboğaz yapar. Anakartınız destekliyorsa Xeon ya da Core 2 Quad serisi işlemci alıp darboğazı en az seviyeye indirebilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim hangisini önerirsiniz bu sorundan kurtulmak istiyorum çok can sıkıcı olmaya başladı da 😄 bu arada ben pek anlamıyorum anakartımGA-G41M-Combo sizce destekler mi yeni mi almalıyım?

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkür ederim hangisini önerirsiniz? Bu sorundan kurtulmak istiyorum çok can sıkıcı olmaya başladı da 😄 bu arada ben pek anlamıyorum anakartımGA-G41m-combo sizce destekler mi yeni mi almalıyım?

Anakartınız iki işlemciyide destekliyor. Xeon için BIOS modlamanız gerekiyor. Biraz riskli bir işlem. Size kalmış. Eğer riske atamam derseniz Core 2 Quad Q8xxx veya Q9xxx serilerinden alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı