Çözüldü R7 5700X RX 6600 XT sistemde Hogwarts Legacy açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alican Akgün

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu kendim çektim, oyun böyle yapıyor.
Oyun şu şekilde açılıyor: %appdata% klasöründeki Hogward Legacy klasörünün içindeki saved dosyasını silince oyun açılıyor. Oyunu oynuyorum, 2-3 saat sorun yok, takır takır devam ediyor. Tabii saved sildiğim için sıfırdan başlıyor; karakter yaratma, ilk plan, ilk sahne falan filan, her şeyi en baştan başlıyor ama oyun açılıyor :D. Ancak bir kere çıkıp girmeye çalıştığımda ya da yanlışlıkla elektrik filan gitse, daha giriş yapamıyorum. Böyle hata veriyor, hata da vermiyor; keşke verse, ona göre çözüm ararım. Bam diye açılmıyor, kapanıyor kendisi. Videoda her şey çok net.

Epic Games üzerinden oynamaya çalışıyorum, Steam değil.

Anakartım: MSI X570 Creation Prestige.
Ekran kartım: Gigabyte 6600 XT Gaming OC.
İşlemcim: AMD Ryzen 7 5700X.
Güç kaynağım: Raijintek Cratos Lite 1000watt.
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB 3200 MHz CL16 x2 32GB.

Çözüm
Epic Games Launcher ayarlarından 'buluta Kaydetme'yi kapat.

C:\Users\...\AppData\Local\HogwartsLegacy
C:\Users\...\AppData\Roaming\Hogwarts legacy.
C:\Users\...\AppData\Local\AMD\DXCache
C:\Users\...\AppData\Local\AMD\GLCache

Dosyalarını sil.

Deniyorum hemen.
" C:\Users\...\AppData\Roaming\Hogwarts legacy. "
" C:\Users\...\AppData\Local\AMD\GLCache "
Bu 2 klasör yok.
Diğer ikisini sildim oyun açıldı ama en baştan başladı save dosya gitti sıfırdan başladım oynuyorum şu an 1 saat geçsin çıkıp giriş yapmaya çalışacağım sorun yaşamam inşallah.
Epic Games Launcher ayarlarından 'Buluta Kaydetme'yi kapat.

C:\Users\...\AppData\Roaming\Hogwarts Legacy

Dosyalarını sil.

Epic Games Launcher ayarlarından 'buluta Kaydetme'yi kapat.

C:\Users\...\AppData\Roaming\Hogwarts legacy.

Dosyalarını sil.

Deniyorum hemen.
Bu 2 klasör yok.
Diğer ikisini sildim oyun açıldı ama en baştan başladı save dosya gitti sıfırdan başladım oynuyorum şu an 1 saat geçsin çıkıp giriş yapmaya çalışacağım sorun yaşamam inşallah.

Son düzenleme:
Çözüm
Deniyorum hemen.
Bu 2 klasör yok.
Bir dahaki sefere save'i silmeden deneyin. Umarım çözülmüştür.

Bir dahaki sefere Save'i silmeden deneyin. Umarım çözülmüştür.

Halen daha oyun devam ediyor tutorial bitmedi save alabileceğim bir noktaya gelip deneyeceğim heyecanlıyım :D

Allah'ım :D:D:D çözüm olarak işaretledim. Ders olarak işletilsin :D. Hocam eline koluna ağzına sağlık. Oyunda ilerledim save game alacağım kadar. Sonra gir çık yaptım 3 kere girip çıktı sorun sıkıntı yok sağ olasın.

Son düzenleme:
Halen daha oyun devam ediyor tutorial bitmedi save alabileceğim bir noktaya gelip deneyeceğim heyecanlıyım :D

Allah'ım :D:D:D çözüm olarak işaretledim. Ders olarak işletilsin :D. Hocam eline koluna ağzına sağlık. Oyunda ilerledim save game alacağım kadar. Sonra gir çık yaptım 3 kere girip çıktı sorun sıkıntı yok sağ olasın.
🥳 İyi oyunlar hocam.
Bir de çözümü attığım mesaj olarak işaretlerseniz daha net gözükür, çözüm mesajını değiştirme şansınız var mı onu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı