Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #11 GMC Denali dedi: Çarpan kilidi yok mu o işlemcide ya? Genişletmek için tıkla... Yok. Gayet yapabiliyorum.
GMC Denali dedi: Çarpan kilidi yok mu o işlemcide ya? Genişletmek için tıkla... Yok. Gayet yapabiliyorum.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #12 Eskipcmahrumu dedi: Yok. Gayet yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci Benim bildiğim Intel'de sonunda K ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom.
Eskipcmahrumu dedi: Yok. Gayet yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci Benim bildiğim Intel'de sonunda K ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #13 GMC Denali dedi: Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci Benim bildiğim Intel'de sonunda k ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom. Genişletmek için tıkla... Ehe Allah'ı var iş görüyor emektarım benim idare ediyoruz. Yok Intel'in birçok işlemcisine yapılabiliyor.
GMC Denali dedi: Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci Benim bildiğim Intel'de sonunda k ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom. Genişletmek için tıkla... Ehe Allah'ı var iş görüyor emektarım benim idare ediyoruz. Yok Intel'in birçok işlemcisine yapılabiliyor.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #14 GMC Denali dedi: Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci Benim bildiğim Intel'de sonunda k ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'tan hallediliyor 7.5 yapıyorsunuz çarpanı sonra 380 390 devam ediyor öyle yükselmeye.
GMC Denali dedi: Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci Benim bildiğim Intel'de sonunda k ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'tan hallediliyor 7.5 yapıyorsunuz çarpanı sonra 380 390 devam ediyor öyle yükselmeye.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #15 Eskipcmahrumu dedi: Ehe Allah'ı var iş görüyor emektarım benim idare ediyoruz. Yok Intel'in birçok işlemcisine yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sen şimdi benim işlemciyi de tokatlarsın ha kaç çekirdek sendeki?
Eskipcmahrumu dedi: Ehe Allah'ı var iş görüyor emektarım benim idare ediyoruz. Yok Intel'in birçok işlemcisine yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Sen şimdi benim işlemciyi de tokatlarsın ha kaç çekirdek sendeki?
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #16 Lusyz dedi: Hocam BIOS'tan hallediliyor 7.5 yapıyorsunuz çarpanı sonra 380 390 devam ediyor öyle yükselmeye. Genişletmek için tıkla... 7.5 yapmadan yapıyorum ben. GMC Denali dedi: Sen şimdi benim işlemciyi de tokatlarsın ha kaç çekirdek sendeki. Genişletmek için tıkla... 2 ama arkadaşdaki 4'lü athlınu tokatladı Core 2 Duo E8500 ayarında şu an
Lusyz dedi: Hocam BIOS'tan hallediliyor 7.5 yapıyorsunuz çarpanı sonra 380 390 devam ediyor öyle yükselmeye. Genişletmek için tıkla... 7.5 yapmadan yapıyorum ben. GMC Denali dedi: Sen şimdi benim işlemciyi de tokatlarsın ha kaç çekirdek sendeki. Genişletmek için tıkla... 2 ama arkadaşdaki 4'lü athlınu tokatladı Core 2 Duo E8500 ayarında şu an
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #17 Lusyz dedi: Hocam BIOS'tan hallediliyor 7.5 yapıyorsunuz çarpanı sonra 380 390 devam ediyor öyle yükselmeye. Genişletmek için tıkla... Bende kilit var, normal İ serisi işlemci ya.
Lusyz dedi: Hocam BIOS'tan hallediliyor 7.5 yapıyorsunuz çarpanı sonra 380 390 devam ediyor öyle yükselmeye. Genişletmek için tıkla... Bende kilit var, normal İ serisi işlemci ya.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #18 Eskipcmahrumu dedi: 7.5 yapmadan yapıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Yani ben öyle yapıyorum anakarta bağlı her şey 3.5GHz geldiysen dua et bence GMC Denali dedi: Bende kilit var, normal i serisi işlemci ya. Genişletmek için tıkla... He evet hocam bende de T4500 vardı o kilitliydi çok kötü bir his
Eskipcmahrumu dedi: 7.5 yapmadan yapıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Yani ben öyle yapıyorum anakarta bağlı her şey 3.5GHz geldiysen dua et bence GMC Denali dedi: Bende kilit var, normal i serisi işlemci ya. Genişletmek için tıkla... He evet hocam bende de T4500 vardı o kilitliydi çok kötü bir his
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #19 Lusyz dedi: Yani ben öyle yapıyorum anakarta bağlı her şey 3.5GHz geldiysen dua et bence Genişletmek için tıkla... Vallahi 3.8'e kadar yolu var ama yeter Allah bereket versin anakart eski olsam da iyi Allah'a şükür.
Lusyz dedi: Yani ben öyle yapıyorum anakarta bağlı her şey 3.5GHz geldiysen dua et bence Genişletmek için tıkla... Vallahi 3.8'e kadar yolu var ama yeter Allah bereket versin anakart eski olsam da iyi Allah'a şükür.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #20 Eskipcmahrumu dedi: Vallahi 3.8'e kadar yolu var ama yeter Allah bereket versin anakart eski olsam da iyi Allah'a şükür. Genişletmek için tıkla... PC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır.
Eskipcmahrumu dedi: Vallahi 3.8'e kadar yolu var ama yeter Allah bereket versin anakart eski olsam da iyi Allah'a şükür. Genişletmek için tıkla... PC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır.