Eskipcmahrumu
Decapat
Yok. Gayet yapabiliyorum.Çarpan kilidi yok mu o işlemcide ya?
Yok. Gayet yapabiliyorum.Çarpan kilidi yok mu o işlemcide ya?
Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemciYok. Gayet yapabiliyorum.
Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci
Benim bildiğim Intel'de sonunda k ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom.
Güzel o zaman hacım. Ucuz ama işlevsel gibi duruyor senin işlemci
Benim bildiğim Intel'de sonunda k ibaresi olanlara yapılabiliyor sadece. Ondan sordum brom.
Sen şimdi benim işlemciyi de tokatlarsın haEheAllah'ı var iş görüyor emektarım benim idare ediyoruz. Yok Intel'in birçok işlemcisine yapılabiliyor.
Hocam BIOS'tan hallediliyor 7.5 yapıyorsunuz çarpanı sonra 380 390 devam ediyor öyle yükselmeye.
Sen şimdi benim işlemciyi de tokatlarsın hakaç çekirdek sendeki.
Bende kilit var, normal İ serisi işlemci ya.Hocam BIOS'tan hallediliyor 7.5 yapıyorsunuz çarpanı sonra 380 390 devam ediyor öyle yükselmeye.
7.5 yapmadan yapıyorum ben.
Bende kilit var, normal i serisi işlemci ya.
Yani ben öyle yapıyorum anakarta bağlı her şey 3.5GHz geldiysen dua et bence![]()
PC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır.Vallahi 3.8'e kadar yolu var ama yeter Allah bereket versinanakart eski olsam da iyi Allah'a şükür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.