Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #21 GMC Denali dedi: PC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler
GMC Denali dedi: PC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #22 GMC Denali dedi: PC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır. Genişletmek için tıkla... Yakma olayı diye bir şey yok inanmıyorum hocam ben bilgisayar zaten kapatıyor direk kendini işlemci yanmaz
GMC Denali dedi: PC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır. Genişletmek için tıkla... Yakma olayı diye bir şey yok inanmıyorum hocam ben bilgisayar zaten kapatıyor direk kendini işlemci yanmaz
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #23 Lusyz dedi: Yakma olayı diye bir şey yok inanmıyorum hocam ben bilgisayar zaten kapatıyor direk kendini işlemci yanmaz Genişletmek için tıkla... Ben de inanmıyorum şahsen bu ekran kartı, işlemci yakma olaylarına. Isınınca kapanıyor zaten bilader.
Lusyz dedi: Yakma olayı diye bir şey yok inanmıyorum hocam ben bilgisayar zaten kapatıyor direk kendini işlemci yanmaz Genişletmek için tıkla... Ben de inanmıyorum şahsen bu ekran kartı, işlemci yakma olaylarına. Isınınca kapanıyor zaten bilader.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #24 GMC Denali dedi: Ben de inanmıyorum şahsen bu ekran kartı, işlemci yakma olaylarına. Isınınca kapanıyor zaten birader. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yakanlar ne yapıyor acaba bilgisayarı fırının içinde mi kullanıyor
GMC Denali dedi: Ben de inanmıyorum şahsen bu ekran kartı, işlemci yakma olaylarına. Isınınca kapanıyor zaten birader. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yakanlar ne yapıyor acaba bilgisayarı fırının içinde mi kullanıyor
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #25 Lusyz dedi: Ekran kartı yakanlar ne yapıyor acaba bilgisayarı fırının içinde mi kullanıyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bir ara 110 küsur derece olmuştu
Lusyz dedi: Ekran kartı yakanlar ne yapıyor acaba bilgisayarı fırının içinde mi kullanıyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bir ara 110 küsur derece olmuştu
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #26 Eskipcmahrumu dedi: Ekran kartı bir ara 110 küsur derece olmuştu Genişletmek için tıkla... Olması imkansız ekran kartı nedir?
Eskipcmahrumu dedi: Ekran kartı bir ara 110 küsur derece olmuştu Genişletmek için tıkla... Olması imkansız ekran kartı nedir?
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #27 Lusyz dedi: Ekran kartı yakanlar ne yapıyor acaba bilgisayarı fırının içinde mi kullanıyor Genişletmek için tıkla... Aslında bunu sormak için bir konu açmayı planlıyorum. Ama hem işlemci hem de ekran kartı içeren soruyu hangi kategoriye açmam gerektiğini bilmiyorum.
Lusyz dedi: Ekran kartı yakanlar ne yapıyor acaba bilgisayarı fırının içinde mi kullanıyor Genişletmek için tıkla... Aslında bunu sormak için bir konu açmayı planlıyorum. Ama hem işlemci hem de ekran kartı içeren soruyu hangi kategoriye açmam gerektiğini bilmiyorum.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #28 Lusyz dedi: Olması imkansız ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... HD 6510 fakat şimdi aynı şartlarda 60'ı geçmiyor. O zaman her tarafına termal macun bulaştırmıştım. Fotoğrafı var.
Lusyz dedi: Olması imkansız ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... HD 6510 fakat şimdi aynı şartlarda 60'ı geçmiyor. O zaman her tarafına termal macun bulaştırmıştım. Fotoğrafı var.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #29 Eskipcmahrumu dedi: HD 6510 fakat şimdi aynı şartlarda 60'ı geçmiyor. O zaman her tarafına termal macun bulaştırmıştım. Fotoğrafı var. Genişletmek için tıkla... O zaman normal GMC Denali dedi: Aslında bunu sormak için bir konu açmayı planlıyorum. Ama hem işlemci hem de ekran kartı içeren soruyu hangi kategoriye açmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam overclock sogutmaya açın beni de etiketleyin birlikte yanıt verelim şu kişilere
Eskipcmahrumu dedi: HD 6510 fakat şimdi aynı şartlarda 60'ı geçmiyor. O zaman her tarafına termal macun bulaştırmıştım. Fotoğrafı var. Genişletmek için tıkla... O zaman normal GMC Denali dedi: Aslında bunu sormak için bir konu açmayı planlıyorum. Ama hem işlemci hem de ekran kartı içeren soruyu hangi kategoriye açmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam overclock sogutmaya açın beni de etiketleyin birlikte yanıt verelim şu kişilere
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 4 Ocak 2023 #30 3.52Ghz de ve tüm değerler Lusyz dedi: O zaman normal Hocam overclock sogutmaya açın beni de etiketleyin birlikte yanıt verelim şu kişilere Genişletmek için tıkla... Aynen.
3.52Ghz de ve tüm değerler Lusyz dedi: O zaman normal Hocam overclock sogutmaya açın beni de etiketleyin birlikte yanıt verelim şu kişilere Genişletmek için tıkla... Aynen.