Eskipcmahrumu
Decapat
Tamamdır. TeşekkürlerPC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır.

Tamamdır. TeşekkürlerPC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır.
PC kapanmıyorsa durma abicim. Zaten yakman için lahmacun fırınına atman lazım. PC kapatır kendini korumaya alır.
Ben de inanmıyorum şahsen bu ekran kartı, işlemci yakma olaylarına. Isınınca kapanıyor zaten bilader.Yakma olayı diye bir şey yok inanmıyorum hocam ben bilgisayar zaten kapatıyor direk kendini işlemci yanmaz![]()
Ben de inanmıyorum şahsen bu ekran kartı, işlemci yakma olaylarına. Isınınca kapanıyor zaten birader.
Ekran kartı yakanlar ne yapıyor acaba bilgisayarı fırının içinde mi kullanıyor![]()
Olması imkansız ekran kartı nedir?Ekran kartı bir ara 110 küsur derece olmuştu![]()
Aslında bunu sormak için bir konu açmayı planlıyorum. Ama hem işlemci hem de ekran kartı içeren soruyu hangi kategoriye açmam gerektiğini bilmiyorum.Ekran kartı yakanlar ne yapıyor acaba bilgisayarı fırının içinde mi kullanıyor![]()
Olması imkansız ekran kartı nedir?
HD 6510 fakat şimdi aynı şartlarda 60'ı geçmiyor.
O zaman her tarafına termal macun bulaştırmıştım. Fotoğrafı var.
Aslında bunu sormak için bir konu açmayı planlıyorum. Ama hem işlemci hem de ekran kartı içeren soruyu hangi kategoriye açmam gerektiğini bilmiyorum.
Aynen.O zaman normal
Hocam overclock sogutmaya açın beni de etiketleyin birlikte yanıt verelim şu kişilere![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.