Başarılı Kurulum Pentium E6600 FOXCONN G41MXE Mavericks & Windows 8 Dual Boot

Öncelikle kurmamda yardımcı olan herkese teşekkürler.
Sistem özellikleri:
  • İşlemci: Intel Pentium E6600 @ 3.06GHz
  • Anakart: FOXCONN G41MXE/G41MXE-K
  • Ekran Kartı: Nvidia GT 630
  • Ses Kartı: ALC662
  • Ethernet: Realtek RTL8168D/8111D
Kurduğum sürüm: Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal

Kurulum için önce komple harddiski silip GPT bölümlemem gerekti, bunu yaptıktan sonra önce Mavericks'i ardından Windows 8 Pro'yu kurdum.

Clover Bootloader kullandım.

Etherneti tanıtmak için Multibeast son sürüm içerisindeki AppleRTL8169 kext'ini kullandım.

Ses kartı için VooodooHDA 2.8.4 sürümünü kullandım.

Ekran kartı zaten sırf bununla uyumlu olsun diye aldığımdan direk çalıştı. (Ancak 2GB olmasına rağmen 1GB olarak gördü, pek bir etki yapacağını sanmıyorum)

Son olarak bir screenshot:
P3v3RO.png

Son düzenleme:
bende aynı anakarta sahibim 10.9.5 kurulum yaptım clover kullanıyorum yanında windowsta kurulu sorunsuz çalışıyor önceden clover menüsü geç geliyordu onuda çözdüm artık komple açılma mekanik disk kullanamam rağmen 30 sn sürüyor.

Merhaba aynı anakarta sahibiz bende onboard ethernet kartı kullanıyorum 8169 kurdum ama hala internete giremedim reset atacakmıyız kurduktan sonra bilgisayara ?

Merhaba aynı anakarta sahibiz bende onboard ethernet kartı kullanıyorum 8169 kurdum ama hala internete giremedim reset atacakmıyız kurduktan sonra bilgisayara ?
İnternet ayarlarından ethernet bağlantısı yaratıp 192.168.1.1 gibi bir ip adresi girmeniz gerekebilir tabi kext çalıştıysa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı