Pentium E6600 GTA 5 kaplamalar yüklenmiyor

NazDrovya

Hectopat
Intel Pentium E6600, MSI R7 240 2 GB ekran kartı ve 6 GB RAM sistemle GTA 5 oynuyorum ama yollar falan yüklenmiyor ama bu videoda adam 4 GB RAM ile oynuyor. Hiçbir sıkıntı olmuyo,r bunun sebebi ne?

bahsettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım işlemci darboğazı yaşamadan kaynaklı bir sorun, işlemcinizi Quad veya Xeon yapmalısınız darboğazı engellemek için. Siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz videodaki ile aynı mı?

Bende 4 GB RAM Intel Pentium E6600 ile GTA 5 bitirdim araba sürerken biraz kasıyordu en düşük grafiklerde onun dışında sorun yoktu bende de.

Sanırım işlemci darboğazı yaşamadan kaynaklı bir sorun, işlemcinizi Quad veya Xeon yapmalısınız darboğazı engellemek için. Siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz videodaki ile aynı mı?

Bir sürü ayar denedim en yükseğede çektim en düşüğüde yani maddi durum el verse yeni PC toplamayı düşünüyorum ama şu anlık şuna çözüm bulabilsem çok süper olacak.

Bende 4 GB RAM Intel Pentium E6600 ile GTA 5 bitirdim araba sürerken biraz kasıyordu en düşük grafiklerde onun dışında sorun yoktu bende de.

Dostum ben anlamıyorum bu konuyu bende 6 GB RAM var RAM'lerdemi sorun var ne de sorun var anlamıyorum ekran kartın ne senin acaba. Kasmasına bile razıyım 20 25 FPS bile oynasam gine kar.

Sistemi normal kullanırken de drop vs. oluyor mu? SSD'den kaynaklı da olabilir belki ama en yüksek ihtimal darboğaz sanırım sıcaklıklar ne alemde?

NVIDIA GeForce GT 430 2 GB.

Sistemi normal kullanırken de drop vs. oluyor mu? SSD'den kaynaklı da olabilir belki ama en yüksek ihtimal darboğaz sanırım sıcaklıklar ne alemde?

Normal kullanırken hiçbir sorun yok sıcaklıklar normal işlemci %52 civarı erkan kartıda %62 civarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…