Pentium E6600 sistem performans sorunu

TETRAITES

Decapat
Bu özelliklerde bir bilgisayarım var normal işlerimi görüyor ama 7-8 sekme açınca donmalar başlıyor. Neyi yükseltirsem performansı normale döner? Başlat tuşuna bastıktan sonra 5-6 saniye bekliyorum çıldırtacak seviyeye geldi. Bu konu için zamanınızı aldığım için şimdiden özür dilerim.
Sistemim DDR3.

370189

Son düzenleyen: Moderatör:
81 liraya Q9400 alabilirsin. Bendeki el capitan yüklü kasada Q9400 ve 3GB ram var. 120GB ssd ile.
Dostum almasına alırım ancak ekstra bir psu istemesi sorun olacak gibi:)
Estağfurullah bu site bu yüzden var. Sor, cevap al. PSU yeni bir tane gerekecektir.
peki anakartıma uyan ramin boyutunu nasıl anlayacağım bilgisayarcıdan alıp kazık yemek istemiyorum.
Değişim yapacağım şeyler kasa,işlemci ve ram olacak herhalde toplam yine 400 liraya gelecek kesin.
81 liraya Q9400 alabilirsin. Bendeki el capitan yüklü kasada Q9400 ve 3GB ram var. 120GB ssd ile.
Dostum sistemindeki psu kaç watt?

Son düzenleme:
Dostum almasına alırım ancak ekstra bir psu istemesi sorun olacak gibi:)

peki anakartıma uyan ramin boyutunu nasıl anlayacağım bilgisayarcıdan alıp kazık yemek istemiyorum.
Değişim yapacağım şeyler kasa,işlemci ve ram olacak herhalde toplam yine 400 liraya gelecek kesin.
Kredi kartı ile internet üzerinden alabilirsin. Gittigidiyor, hepsiburada ve bir çok firma var güvenebileceğin. 4GB DDR3 RAM nette sıfırı ortalama 120-150, Letgo'dan bulunduğun şehirde ikinci el bulursan daha uyguna gelir.
İşlemci için de ortalama 100 gider. PSU ve Kasa bu biraz yüklenir. 450W veya 500W sertifikalı PSU alman lazım. Toplamda 500'ü geçer.

Kredi kartı ile internet üzerinden alabilirsin. Gittigidiyor, hepsiburada ve bir çok firma var güvenebileceğin. 4GB DDR3 RAM nette sıfırı ortalama 120-150, Letgo'dan bulunduğun şehirde ikinci el bulursan daha uyguna gelir.
İşlemci için de ortalama 100 gider. PSU ve Kasa bu biraz yüklenir. 450W veya 500W sertifikalı PSU alman lazım. Toplamda 500'ü geçer.
Birde buna 1066 mhz ram almam gerekiyormuş :) iyice bok yoluna gitti ben en iyisi 4 gb 1066 ram alayım. işlemcide yeter bana bir süre daha, ders çalışmak için yetsin, yeter. ÇOK TEŞEKKÜRLER YANITLARINIZ İÇİN.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı