Pentium E6600 sisteme 780 TL ekran kartı önerisi

Monitöre görüntü gelmediği için maalesef öğrenemiyorum. :( @Yusuf6376

Kasanın içinden bakın. Genellikle RAM'lerin yanında G31M-G41M gibi büyük harflerle yazılmış yazılar olur. Bulduğunuzu düşündüğünüzde buraya atın. İsterseniz ekran kartının gelmesini bekleyip sonra anakart modelini öğrenince yeni konu açabilirsiniz uyumluluk ile ilgili. Bir de ekran kartsız görüntü almayı deneyin. Benim bildiğim bu işlemcilerde dahili grafik bulunuyor.

Kasanın içinden bakın. Genellikle RAM'lerin yanında G31M-G41M gibi büyük harflerle yazılmış yazılar olur. Bulduğunuzu düşündüğünüzde buraya atın. İsterseniz ekran kartının gelmesini bekleyip sonra anakart modelini öğrenince yeni konu açabilirsiniz uyumluluk ile ilgili. Bir de ekran kartsız görüntü almayı deneyin. Benim bildiğim bu işlemcilerde dahili grafik bulunuyor.
GIGABYTE markaymış işlemci yanı LGA775 yazıyor. Ram yanı GA-G31M-ES2? ? Yazan yeri okuyamadım maalesef. Fotoğraflar:
IMG_20201230_010559.jpg
IMG_20201230_010546.jpg
IMG_20201230_010647.jpg
@Yusuf6376

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı