Pentium E6700 GT 315 sistemde Roblox kasıyor

Bir de Quad Core bir işlemciye geçmen daha iyi olur.

İstanbuldaysan 100 TL civarına Q8200 var CS:GO R7 240 la belki Roblox oynatır.

Quad Core işlemciye geçisem benim kartla beraber CS Roblox oynatır mı dediğim gibi çocuk arkadaşlarıyla 3-5 bir şey oynasın yeter.

Attığım ekran kartını alırsanız GTA 5 bile açar Low'da. Bütçen8zide geçmiyor hem.

İstanbuldaysan 100 TL civarına Q8200 var CS:GO R7 240 la belki Roblox oynatır.

Yok 237 TL'ye 9200'dü snrm ondan alacağım benim kartla ne oynatır onu merak ediyorum olmadı sizin önerdiklerinizden ekran kartı alacağım

Yok 237 TL'ye 9200'dü snrm ondan alacağım benim kartla ne oynatır onu merak ediyorum olmadı sizin önerdiklerinizden ekran kartı alacağım
9400müş

Benim tercihim R7 240 olur ama GT 730 la hemen hemen aynılar hangisi en ucuzsa onu al.

Yok 237 TL'ye 9200'dü snrm ondan alacağım benim kartla ne oynatır onu merak ediyorum olmadı sizin önerdiklerinizden ekran kartı alacağım.

9400MÜŞ.

Ama o anakart ve işlemciye yatırım yapacağına biraz biriktir 1155 pine geç.

Benim tercihim R7 240 olur ama GT 730 la hemen hemen aynılar hangisi en ucuzsa onu al.

Core 2 Quad 9400 le benim kart hangi oyunları oynatır ona göre bir de ekran kartı alacağım sonrasını çocuk RAM falan alır kendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…