Pentium E6700 GT 315 sistemde Roblox kasıyor

O işlemciye aşırı darboğaz yapar. Bu işlemcinin besleyebileceği maksimum ekran kartı Radeon R7 240'tır.
Not: Pentium E6700 için dedim.

Kasma sorununa gelirsek çok ama çok normal 😃 Büyük ihtimalle ekran kartından dolayı kasıyor olmalı ki, GT 315 oyun için tasarlanmamış OEM bir kart. Oyun oynanacaksa eski veya grafik istemeyen oyunlar oynanabilir.

Son düzenleme:
O ekran kartıyla bırak Roblox'u Minecraft oynayamazsın.

Sıkıntı yaratan ekran kartımı yani.

Ucuz bir ekran kartı önerir misin bir de ironi yapıyosun sanırım ama eskiden böyle bir sorunu yoktu.

İroni yapmıyorum ekran kartın çok kötü GT 730 bile zor yetiyor robloxa GT 315 nasıl kaldırsın.
GT 730 alabilirsin.

GT 9400 alma eski ekran kartıma denk yine kasar

Son düzenleme:
İroni yapmıyorum ekran kartın çok kötü GT 730 bile zor yetiyor robloxa GT 315 nasıl kaldırsın.
GT 730 alabilirsin.

GT 9400 alma eski ekran kartıma denk yine kasar

Kanka sen beni yanlış anladın sorunum kasma değil haritayı yükleyememe harita yüklenmiyor kardeşimin bilgisayarı ve çok şikayetçi adamı göremiyorum diyor yüklenmesi için göremediği yere gitmek zorundaymış o bölgeden ayrıldığında yine göremiyormuş

O işlemciye aşırı darboğaz yapar. Bu işlemcinin besleyebileceği maksimum ekran kartı Radeon R7 240'tır.

Kasma sorununa gelirsek çok ama çok normal 😃 Büyük ihtimalle ekran kartından dolayı kasıyor olmalı ki, GT 315 oyun için tasarlanmamış OEM bir kart. Oyun oynanacaksa eski veya grafik istemeyen oyunlar oynanabilir.

GT 9400 değil Quad Core 9400.
Hee pardon sorry
Kanka sen beni yanlış anladın sorunum kasma değil haritayı yükleyememe harita yüklenmiyor kardeşimin bilgisayarı ve çok şikayetçi adamı göremiyorum diyor yüklenmesi için göremediği yere gitmek zorundaymış o bölgeden ayrıldığında yine göremiyormuş

Bende bu yüzden işlemcide sorun var diye düşündüm kasma nadir oluyormuş ve Far Cry 2 Batman falan oynuyor LoL vs. oynuyor

Kanka sen beni yanlış anladın sorunum kasma değil haritayı yükleyememe harita yüklenmiyor kardeşimin bilgisayarı ve çok şikayetçi adamı göremiyorum diyor yüklenmesi için göremediği yere gitmek zorundaymış o bölgeden ayrıldığında yine göremiyormuş.

Kanka sen beni yanlış anladın sorunum kasma değil haritayı yükleyememe harita yüklenmiyor kardeşimin bilgisayarı ve çok şikayetçi adamı göremiyorum diyor yüklenmesi için göremediği yere gitmek zorundaymış o bölgeden ayrıldığında yine göremiyormuş.

Bende bu yüzden işlemcide sorun var diye düşündüm kasma nadir oluyormuş ve Far Cry 2 Batman falan oynuyor LoL vs. oynuyor.

O zaman SSD alman lazım.

Bir saniye oyunda uzağı göremiyorum uzaktaki adamlar binalar hiçbir şey gözükmüyor bunun sebebi SSD olmamasımı işlemci alsam işe yaramazmı.

Hayır alakası yok SSD sadece oyunun açılış süresini falan hızlandırır dediğiniz ekran kartından olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı