S SKRAPY Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #41 Qeenross dedi: Hayır alakası yok SSD sadece oyunun açılış süresini falan hızlandırır dediğiniz ekran kartından olması lazım. Genişletmek için tıkla... benim bildiğim işlemci
Qeenross dedi: Hayır alakası yok SSD sadece oyunun açılış süresini falan hızlandırır dediğiniz ekran kartından olması lazım. Genişletmek için tıkla... benim bildiğim işlemci
TOPcOLOR Femtopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 79 7 Kasım 2022 #42 RAM dendir de dediniz gibi öğrencisiniz Roblox şart mı?
S SKRAPY Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #43 TOPcOLOR dedi: RAM dendir de dediniz gibi öğrencisiniz Roblox şart mı? Genişletmek için tıkla... kardeşimin bilgisayarı benim sistemim i7 + 1660S TOPcOLOR dedi: RAM dendir de dediniz gibi öğrencisiniz Roblox şart mı? Genişletmek için tıkla... Ve oyunları kasıyormuş diye ağlıyormuş ailem rahatsız TOPcOLOR dedi: RAM dendir de dediniz gibi öğrencisiniz Roblox şart mı? Genişletmek için tıkla... Yoksa benlik problem yok para vermeye meraklı değilim
TOPcOLOR dedi: RAM dendir de dediniz gibi öğrencisiniz Roblox şart mı? Genişletmek için tıkla... kardeşimin bilgisayarı benim sistemim i7 + 1660S TOPcOLOR dedi: RAM dendir de dediniz gibi öğrencisiniz Roblox şart mı? Genişletmek için tıkla... Ve oyunları kasıyormuş diye ağlıyormuş ailem rahatsız TOPcOLOR dedi: RAM dendir de dediniz gibi öğrencisiniz Roblox şart mı? Genişletmek için tıkla... Yoksa benlik problem yok para vermeye meraklı değilim