Pentium E6700 sisteme parça tavsiyesi

Kasa ile gelen PSU'lara fazla güven olmaz Seasonic,FPS veya Aerocool gibi bilindik marka Psu'yu ayrıca al.

DARK marka kasa kullandın mı hiç konuşuyon akıl veriyon... Sertifikası olmaz belki ama güvenilirdir. İmzadaki sistemden fazla güç çekmez herhalde...

HD-4000 yeter demişsin. Benim tavsiyem en azından AMD HD-7750 ekran kartı. İntel HD-3000 ile oyun oynamaya çalışanlar var. Kaplamalar dipte. Allah yardım etsin sabır versin.

DARK marka kasa kullandın mı hiç konuşuyon akıl veriyon... Sertifikası olmaz belki ama güvenilirdir. İmzadaki sistemden fazla güç çekmez herhalde...

HD-4000 yeter demişsin. Benim tavsiyem en azından AMD HD-7750 ekran kartı. İntel HD-3000 ile oyun oynamaya çalışanlar var. Kaplamalar dipte. Allah yardım etsin sabır versin.
Hiç güven vermiyor hiç kaliteli kasa Psu'u görmedim diye dedim yoksa GTX770 takmaya kalkmadıkça yeter gerçi Psu sorun olmaz da E6700 uygun olmaz sanırım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı