Pentium G3258 4.4GHz ve GTX 980 Tabanlı Sistem

karga6

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilindiği üzere gtx 970'lerde bellek sorunu çıktı. Bu sorun 1080p'de çok sorun teşkil etmese de yine de güvenemiyorum. Yeni nesil oyunlarda ayarları fullediğimde (GTA V, Witcher 3, Ryse: Son of Rome) sıkıntı çıkaracağını düşündüğüm için gtx 980'e yöneldim. Bunun için işlemciden kıstım. Yorumlarınızı bekliyorum. Tek amacım yeni nesil oyunları 2-3 sene 1080p ultrada oynayabilmek. Bütçe: 3000 TL(Sadece kasa).

TOPLAM= 2.953,87 TL

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemci ile hiç bir şey yapamazsın. İşlemci en azından i3 4160 olmalı ben i5 4460 öneriyorum. Ayrıca ekran kartını amazon değil de Evga.eu'dan alırsan daha iyi olur.

Aslında bu sistem de gayet iyi duruyor fakat psu konusunda biraz takıldım. Hem markası hem 500w olması nedeniyle.

Bu işlemci ile hiç bir şey yapamazsın. İşlemci en azından i3 4160 olmalı ben i5 4460 öneriyorum. Ayrıca ekran kartını amazon değil de Evga.eu'dan alırsan daha iyi olur.

Mesela sitedeki uygun fiyatlı oyun pc'si toplama rehberini izlersen @Recep Baltaş bu işlemciyle hiç bir sıkıntı olmadan gtx 970 bile kullanabilirsin diyor.

Uygun fiyatlı oyun pc'si toplama rehberi diyor adı üzerinde. Bütçesi olmayanlar için güzel bir işlemci g3258 ama gtx 980 ile komik olmuş. Recep Baltaş da abartmış. Tamam kullanırsın ama can darboğazın kralını yaşarsın. Bütçen olupta o işlemcinin alınması saçma olur. İ5 4460 gibi bir işlemci alabilirsin. Gtx 970 yerine AMD R9 290X alabilirsin yada bekleyip Nvidia bu sorunlara karşı cevabı ne olacak bakıp görürsün. AMD'de R9 3xx serisini çıkarır. Ayrıca evga.eu'da önceden kargo ücreti 14 avroydu şimdi 170avroya çıktı pek bir avantajı kalmadı. Amazondan alabilirsin.

GTX 980 ile G3258 kullandığınızda devasa bir darboğaz olmaz, eğer işlemciyi iyi bi seviyeye overclock etmişseniz. Öte yandan üst seviye sisteme daha iyi bir işlemci öneririm. GTX 980 takabilirsiniz demek GTX 980 takın demek anlamına gelmiyor. Verilen tavsiyeleri kendiniz irdelemeyi öğrenin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı