Pentium G3258 GTX 950 Sistem Toplama

LaySheWlong

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu işlemci ile bir sistem toplayacağım. Oyunları çok yüksek ayarlarda oynama gibi bir amacım yok açsın ve 60 FPS göstersin yeter durumundayım. Şimdi sizlere aklımdaki sistemi göstereyim.
  • İşlemci: Intel Pentium G3258 240TL
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 3 447TL
  • Bellekler: Kingston HyperX Beast 2x8 (16 GB) 2400 MHz (O.C) 300 TL (Alındı)
  • Ekran Kartı: MSI GTX 950 Gaming 2G 584TL
  • Kasa: Zalman Z11 Plus 249TL
  • Güç Kaynağı: Cooler Master G500W 80+Bronze 260TL
  • İşlemci Soğutucu: Deep Cool Maelstorm 240T Sıvı Sogutma 290TL
  • SSD: Kingston Fury 120GB 160TL (Alındı)
  • HDD: Seagate Barracuda 500 GB 7200 RPM (Eski Sabit Diskim)
Yukarıda gördüğünüz gibi hayalimdeki sistem bu. O anakarta bu işlemci diye soracak olursanız 2 yıl bunu O.C ile kullanıp sonradan i7 4790K'ya yükseltme planlarım var. Ne kadar idare ederse o kadar kullanacağım şimdilik sadece idarelik. Zaten fazla oynadıgım oyun da yok, LoL gibi MOBA'larda takılıyorum.
Sistemdeki bazı parçalar alınmış bulunmakta, bu yüzden öneri yapacagınız zaman yukarıda kullandıgım parcalarla uyumlu öneri yapın. DDR4 Skylake sistem düşünmüyorum. Diğer bir sorum ise, bu anakartta alacağım O.C performansı ne kadar iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bu işlemci ile bir sistem toplayacağım. Oyunları çok yüksek ayarlarda oynama gibi bir amacım yok açsın ve 60 FPS göstersin yeter durumundayım. Şimdi sizlere aklımdaki sistemi göstereyim.
  • İşlemci: Intel Pentium G3258 240TL
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 3 447TL
  • Bellekler: Kingston HyperX Beast 2x8 (16 GB) 2400 MHz (O.C) 300 TL (Alındı)
  • Ekran Kartı: MSI GTX 950 Gaming 2G 584TL
  • Kasa: Zalman Z11 Plus 249TL
  • Güç Kaynağı: Cooler Master G500W 80+Bronze 260TL
  • İşlemci Soğutucu: Deep Cool Maelstorm 240T Sıvı Sogutma 290TL
  • SSD: Kingston Fury 120GB 160TL (Alındı)
  • HDD: Seagate Barracuda 500 GB 7200 RPM (Eski Sabit Diskim)
Yukarıda gördüğünüz gibi hayalimdeki sistem bu. O anakarta bu işlemci diye soracak olursanız 2 yıl bunu O.C ile kullanıp sonradan i7 4790K'ya yükseltme planlarım var. Ne kadar idare ederse o kadar kullanacağım şimdilik sadece idarelik. Zaten fazla oynadıgım oyun da yok, LoL gibi MOBA'larda takılıyorum.
Sistemdeki bazı parçalar alınmış bulunmakta, bu yüzden öneri yapacagınız zaman yukarıda kullandıgım parcalarla uyumlu öneri yapın. DDR4 Skylake sistem düşünmüyorum. Diğer bir sorum ise, bu anakartta alacağım O.C performansı ne kadar iyidir?
Gayet iyi oc olacaktır. Sistem güzel.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı