Pentium G3258 Otomatik OC

Elmacı

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar h81m-p33 anakartta otomatik oc (Stok Fan) ile r7 265 kullanılırsa performans düşüşü olurmu ?
En az 4.0 ghz mi yapmalıyız ?
Stock fan otomatik oc için yeterlimidir ?

@MF şuan az önceki konu aç butonunun olmadıgı konuda yazı yazma iznim kaldırıldı yardımcı olursanız sevinirim üzgünüm burdan yazıyorum ama başka ulaşma yolu bulamadım

Benim anakart aynısı işlemcide aynı ekran kartı r9 270x işlemci için aldıgım sogutucuda bu Cooler Master Hyper TX3 EVO Ayarları nasıl yapmalıyım ? Overclok için.

Benim anakart aynısı işlemcide aynı ekran kartı r9 270x işlemci için aldıgım sogutucuda bu Cooler Master Hyper TX3 EVO Ayarları nasıl yapmalıyım ? Overclok için.
Siz 1.4W ile sorunsuz 4.7GHZ çıkabilirsiniz diye düşünüyorum tabi olursa olmazsa 1.5W deneyebilirsin ama tercihim 4.5GHZ.

Bende cok zorlamak istemiyorum yanmasınıda istemiyorum 4.5 ghz yapsak bir sorun cıkmaz degilmi 4.7 cıkaranlar olduguna göre 4.5 ghzde sorun olmaz diye düşünüyorum. Gta 5 i hangi çözünürlükte kaldırır 4.5ghz yapınca ?

1.5V'ye kadar çıkma sakın;1,42, 1,44V arası 4.7 stabil kalabileceğini düşünüyorum o soğutucuyla. 4.5 için ise 1,380V yeterli gelecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı