Hocam monitörün ve az da olsa yükseltilebilecek anakartın hatırına ben 2500 TL diyorum. RAM frekansları da 1600 olabilirken 1333'de kalmış. 2800-2900 TL'ye listeleyip 2500 TL civarında pazarlıkla satabilirsiniz. Kasa ve PSU iyi ama onun dışındakileri zaten şu an toplasanız 2000 TL'ye toplanır.
Hocam monitörün ve az da olsa yükseltilebilecek anakartın hatırına ben 2500 TL diyorum. RAM frekansları da 1600 olabilirken 1333'de kalmış. 2800-2900 TL'ye listeleyip 2500 TL civarında pazarlıkla satabilirsiniz. Kasa ve PSU iyi ama onun dışındakileri zaten şu an toplasanız 2000 TL'ye toplanır.
Öyleyse problem yok hocam dediğim gibi en azından 4790 gibi bir işlemci takılarak ve iyi bir ekran kartıyla iş yapabilecek bir sistem. Tahminimce bu haliyle bile e-spor oyunlarında GTA V Rainbow Six Siege gibi oyunlarda tatmin edici performans veriyordur zaten. Eğer düşünürseniz forumda parça parça da satabilirsiniz komple de satabilirsiniz. Parça parça daha hızlı satılır diye düşünüyorum.
Öyleyse problem yok hocam dediğim gibi en azından 4790 gibi bir işlemci takılarak ve iyi bir ekran kartıyla iş yapabilecek bir sistem. Tahminimce bu haliyle bile e-spor oyunlarında GTA V Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda tatmin edici performans veriyordur zaten. Eğer düşünürseniz forumda parça parça da satabilirsiniz komple de satabilirsiniz. Parça parça daha hızlı satılır diye düşünüyorum.