Pentium G3258 Sistem Tavsiyesi

Amg961

Kilopat
Yer
İstanbul/pendik
Daha fazla  
Meslek
Makine Op.
Hayırlı geceler arkadaşlar. Uygun bir sistem toplamak istedim. Technopat gecen gün yayınlanan video izledim ve bir PC topladım. Kasa SSD HDD soğutucum var ama aklıma yatmayan bazı noktalar var. Vatandan topladığım PC.

Sistem toplama.png

Ekran kartı ASUS STRIX GTX 750 Tİ oc alıcam. Stokta olmadığı icin msi girdim. Monitor onu tercih etim ama onu hepsiburada almayı planlıyorum. 450 TL orda burda sadece göstermek amaclı ekledim.

Sizden ricam ise daha iyi ya da kullanışlı monitör tavsiyesi ve Power. Sizce sectiklerim mantıklımı yoksa değişmeli miyim?

Monitör almamım nedeni şuan kullandığım LG Flatron e2051 HDMI çıkışı olmaması.
Sogutucum Akasa Venom Viper 2 o.c. İşlemciyi soğutur diye umuyorum :)

Monitor Full HD 5ms HDMI çıkışlı olsun. 400 450 geçmesin yeter. Yorum yapan herkesten teşekkür ederim :)
Oyunları Full HD 4K oynama gibi bi arzum olmadığı icin bu sistemi sectim. Sadece oyunları acsın fazla takılma donma olmasın yeter. oynayacağım oyunlar da Watchdogs, GTA 5 (çıkarsa), Assasins, Call of duty vb. Şu anki sistemim eskidi, artık degişmem lazım. Bu toplıcam sistem bana bi 4 sene yeter saten oyun oynama saatim az olduğu için. Ayda en fazla 24 saat oynarım herhâlde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucu için bir şey diyemiyorum. Geri kalanlar hakkında konuşmak gerekirse güzel sistem.

4 sene yeter demişsin o ekran kartıyla zor. 3-4 sene sonraki oyunları sanırım orta yada düşük ayarlarda oynayabilirsin. Oyunlardan kastım Battlefight 5, Assassin's Creed serileri, COD serileri, Far Cry 5, 6 vb.

Bence ekrandan kısıp şuan vatanda 100 TL indirimde olan r9 280 dual-x almanı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım orta seviye için en uygunu r9 280 dual-x.

Son düzenleyen: Moderatör:
1800TL sistemde 600TL monitor derken?

Su sistemi alin.

Pentium G3258
ASUS H81M-PLUS
GSKILL Ripjaws 4GB 1600MHz
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
Sapphire R9 280 Dual-X O.C
Zalman Z3 Plus
Zalman ZM500-LE
AOC 21.5" E2262Vw

Toplam: 1801TL

Hayırlı geceler arkadaşlar. Uygun bir sistem toplamak istedim. Technopat gecen gün yayınlanan video izledim ve bir PC topladım. Kasa SSD HDD soğutucum var ama aklıma yatmayan bazı noktalar var. Vatandan topladığım PC.

Eki Görüntüle 33940

Ekran kartı ASUS STRIX GTX 750 Tİ oc alıcam. Stokta olmadığı icin msi girdim. Monitor onu tercih etim ama onu hepsiburada almayı planlıyorum. 450 TL orda burda sadece göstermek amaclı ekledim.

Sizden ricam ise daha iyi ya da kullanışlı monitör tavsiyesi ve Power. Sizce sectiklerim mantıklımı yoksa değişmeli miyim?

Monitör almamım nedeni şuan kullandığım LG Flatron e2051 HDMI çıkışı olmaması.
Sogutucum Akasa Venom Viper 2 o.c. İşlemciyi soğutur diye umuyorum :)

Monitor Full HD 5ms HDMI çıkışlı olsun. 400 450 geçmesin yeter. Yorum yapan herkesten teşekkür ederim :)
Oyunları Full HD 4K oynama gibi bi arzum olmadığı icin bu sistemi sectim. Sadece oyunları acsın fazla takılma donma olmasın yeter. oynayacağım oyunlar da Watchdogs, GTA 5 (çıkarsa), Assasins, Call of duty vb. Şu anki sistemim eskidi, artık degişmem lazım. Bu toplıcam sistem bana bi 4 sene yeter saten oyun oynama saatim az olduğu için. Ayda en fazla 24 saat oynarım herhâlde :)

Giriş seviyesi OC potansiyeli yüksek bir işlemci ile H serisi anakart kullanımı doğru bir seçim olmamış. H81'in üzerine 67 tl daha ilave ederek Z97 chipset'li PC MATE alabiliyorsun:

Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı