Pentium G3258 Sistem toplama

25930

Megapat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar , arkadaşım için bir pc toplamaya çalıştım bütçesi 1500 tl sizce olmuş mu ? @Recep Baltaş abi sizin sisteme benzetmeye çalıştım sizce olmuş mu ?
1500.png

Bellekleri Corsair, HDD'yi WD Blue alabilirsiniz, tercih meselesi. Kasa olarak Thermaltake VERSA II yetecektir, RC-K350 gerçekten kötü bir kasa. R9 270 alınabiliyor bu bütçeye.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar , arkadaşım için bir pc toplamaya çalıştım bütçesi 1500 tl sizce olmuş mu ? @Recep Baltaş abi sizin sisteme benzetmeye çalıştım sizce olmuş mu ?Eki Görüntüle 33967

Gayet uygun ve dengeli bir sistem. Zalman Z3 Plus ve Corsais VS450 ikilisini seçerseniz daha da iyi olur. Zira 600W gereksiz.

Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Corsair Vs Serisi 450W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

İkisi 236 TL şuan.

Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - Technopat

• Intel Pentium G3258 işlemci – 165 TL
  • ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz – 170 TL
  • G.Skill 4GB 1600 MHz DDR3 RAM x2 -235 TL
  • Kingston SSDNow 300 V 240 GB 450 MB/s okuma ve yazma -285 TL
  • Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu – 40 TL
  • Seagate 3.5” 7200 RPM 2 Terabyte HDD – 200 TL
  • ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC – 470 TL
  • Cooler Master RC-351-KKP420-N2 420Watt kasa ve güç kaynağı – 170 TL
  • Toplam 1735 TL KDV dahil.
Yukarda linki vermiş olduğun ve özelliklerini belirttiğim rehberinizdeki bilgisayarı toplamayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir ıkaç soru var bunları aydınlatıcı yorumlarınız bekliyorum.

1- İlk olarak bilgisayarı dijital baskı merkezinde kullanacağız ve genelde kullandığımız programlar corel x6 ve adobe cs4 içerisinde programlar. Bu programları sorunsuz bir şeklide açıp işlemlerimi gerçekleştirebilirmiyim? ( sorunsuzdan kastım donma ve çökme gibi veri kaybına yol açan hatalar )

2- Bir diğe husus ise rehberde belirtilen overclock değerlerini manuel değilde bios ekranında "ASUS optimal" ile yaparsam ne kadarlık bir performans alırım ona göre işlemci tercihinde bir değişiklik yapmayı düşünüyorum alternatif olarak ne önerebilirsiniz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı