İlk olarak görev yönetcisinden bakıyordum kac ghz ye cıktıgına ek olarak da 4.4 ghzyi gordüm o konuda sorunum kalmadı.Ekran kartım 750ti strix oc edition.Sürümü güncel.Sizin önerdiğiniz sistemin aynısını almaya calıstım.SSD yi 120 ve hard disci 1 tb almak haricinde vatanda önerdiginiz kasayı bulamadıgım için
Cooler Master Elite Rc-430 500W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar bu kasaya yöneldim.Ekstra olarak dvd ve kart okuyucu aldım dvd sorunsuz çalıştı ancak kart okuyucu olmadı.
S-Link Slx-35A 3.5" Dahili Kart Okuyucu - Vatan Bilgisayar kart okuyucu olarak da bunu tercih ettim.Usb yerine takıyorum ama calısmıyor.Oyunların takılması ise fifa 11de 300 fps almama ragmen kasıyor sistem uyumsuzluğu oldugunu düsünüyorum.Gta 4de sanırım optimizasyon sorunları dolayısıyla takılıyor diye düsünüyorum ama far cry3 veya cod black ops neden kasıyor bilemiyorum(cod da da uyumsuzluk olabilir tabi).Coolar Master sogutucuyu aldım stok sogutucuyu kullanmıyorum.Mesaj yazma engeli almısdım neden bilmiyorum biraz gec cevap verdim k.b yın.