ahmetalp95
Hectopat
Daha fazla  

Merhabalar, ben uygun fiyatlı sistem toplama rehberinden faydalanarak sistemimi topladım. Kendim rehberden faydalanarak sistemin montaj işlemini overclock ve windows kurulumunu tamamladım.
ALLAH razı olsun sistem güzel memnumum ancak bir kac ufak sorum var.
Recep ve Ali abinin daha once sistem topladıgı bi rehber videosunda kart okuyucu takmayı anlatıyorlar ancak benim anakartta oyle bir parca cıkmadı ve usb yerine takmama ragmen kart okuyucum calısmıyor. Parçayı kaybetmiş olabilirmiyim bilmiyorum acaba nasıl takacagım konusunda yardım eder misiniz. İlk defa konu acıyorum umarım dogru yere acmısımdır

ALLAH razı olsun sistem güzel memnumum ancak bir kac ufak sorum var.
- İlk olarak prime95 testini yaparken bile sistem 100 de 100'e cıkınca 3.80ghz de falan kalıyor. 4.4'e overclock yaptım ancak goremedim. Sorun degildir diye düsünüyorum sorun mu bu acaba?
- Ayrıca GTA 4, FIFA 11'de falan cok cok yüksek fps almama ragmen anlık takılmalar yasıyorum. Overclock ile ilgisi var mıdır bunun yoksa fraps programı acık olduğu için mi emin olamadım.
- Son olarak da kart okuyucu almıstım ancak montajda sıkıntı yasadım. USB 3.0 baglantısını rahatlıkla yaptım ancak kart okuyucu yerlerini yapamadım.
Recep ve Ali abinin daha once sistem topladıgı bi rehber videosunda kart okuyucu takmayı anlatıyorlar ancak benim anakartta oyle bir parca cıkmadı ve usb yerine takmama ragmen kart okuyucum calısmıyor. Parçayı kaybetmiş olabilirmiyim bilmiyorum acaba nasıl takacagım konusunda yardım eder misiniz. İlk defa konu acıyorum umarım dogru yere acmısımdır

Son düzenleyen: Moderatör: